SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Galiba bot farm ile ilgili bir çalışma yapilıyor eski hesabımı kaybettiğimden yenisini açmak istiyorum fakat olmuyor. Ne zamana gelir bir bilginiz var mı? Yaklaşık 1 hafta olacak. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2023
Merhaba. Galiba bot farm ile ilgili bir çalışma yapilıyor eski hesabımı kaybettiğimden yenisini açmak istiyorum fakat olmuyor. Ne zamana gelir bir bilginiz var mı? Yaklaşık 1 hafta olacak.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 16 Temmuz 2023 #2 Growtopia'da çokça bot açıldığı için artık açılmıyor.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 16 Temmuz 2023 #3 Onunla hesap açmanın ne alakası var?
W wo3dk Femtopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 310 16 Temmuz 2023 #4 Bence tekrardan başlamayın. Eski growtopia artık yok. Başlarsanızda biraz beklemeniz lazım.
SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #5 MzSe dedi: Growtopia'da çokça bot açıldığı için artık açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bir yerde gördüm summerfest'ten sonra açılabilicek diyorlar bir fikriniz var mı?
MzSe dedi: Growtopia'da çokça bot açıldığı için artık açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bir yerde gördüm summerfest'ten sonra açılabilicek diyorlar bir fikriniz var mı?
W wo3dk Femtopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 310 16 Temmuz 2023 #6 SwanesSS dedi: Bir yerde gördüm summerfest'ten sonra açılabilicek diyorlar bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Growtopia'yı ne zamandır takip etmiyordum. Ciddi ciddi hesap açılamıyor mu?
SwanesSS dedi: Bir yerde gördüm summerfest'ten sonra açılabilicek diyorlar bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Growtopia'yı ne zamandır takip etmiyordum. Ciddi ciddi hesap açılamıyor mu?
SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #7 wo3dk dedi: Growtopia'yı ne zamandır takip etmiyordum. Ciddi ciddi hesap açılamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.Açmaya çalışırken hesap açmayı devre dışı bıraktık diye bir uyarı çıkıyor.
wo3dk dedi: Growtopia'yı ne zamandır takip etmiyordum. Ciddi ciddi hesap açılamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.Açmaya çalışırken hesap açmayı devre dışı bıraktık diye bir uyarı çıkıyor.