Growtopia'dan para kazanılır mı?

Technomember0

Hectopat
Merhaba bir anda popülerleşilen ve 'para kazanmanız çok olası' denilen bir oyun keşfettim. Bu oyunun oynayan arkadaşlar vardır illaki. Gerçekten bu oyunda para kazanılıyor mu? Yoksa tamamen yalan mı? Kazanıyorlarsa nasıl kazanıyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kazanılır da zor ve yasak.

Hocam oyunu 5 yıl boyunca oynadım şu an başlamak baya mantıksız ama yine de para kazanabilirsin bir şekilde. Amacın kumar oynamaksa hiç başlama bence kaybettikce kaybediceksin sonu bucağı yok.

Hocam öyle ise farm yaparak günde afk bıraksam kazancım olur mu?
Hile kullanırsanız dahi farmlar çok uzun süreli. Laser grid 3 gün sürüyor . Chand zaten apayrı bir ay mı ne sürüyor. Kodlama bilginiz var mı?

Hocam oyunu 5 yıl boyunca oynadım şu an başlamak baya mantıksız ama yine de para kazanabilirsin bir şekilde. Amacın kumar oynamaksa hiç başlama bence kaybettikce kaybediceksin sonu bucağı yok.
Arkadaşım ile başlayacaktık vaz mı geçsek anlamadım. Oyuna yazın saatlerimizi veririz eğer gerçekten para elde edebilirsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…