GRUB ekranı gelmiyor

Eminim11

Decapat
Daha fazla  
Dün akşam arkadaşımın bilgisayarına (Acer Aspire 5736Z) USB disk ile Zorin OS kurduk. Kurulum 8 saat civarı sürdü. Her şey tamamlandı, ancak yeniden başlattığımız zaman GRUB ekranı gelmiyor. Ekranın sol üst köşesinde sadece bir çizgi yanıp sönüyor. Birkaç defa aç kapat yaptık ancak hala aynı. Diski silmeden GRUB kurulumu ya da Repair'ı yapabilmemiz mümkün mü? Zorin OS'in içerisinde Boot Repair adında bir uygulama buldum acaba bu çalışır mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Yazım bozukluklarım olmuş olabilir kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum 8 saat mi sürdü? O bilgisayarın diskinde ciddi sorunlar olmalı... Geçen gün hard diske Manjaro Linux kurdum, kurulum 3 dakikada tamamlandı.
Bence disk sağlığını bir kontrol edin, sorun ondan kaynaklanabilir.

Sorunu çözdüm. USB olmadan bilgisayarda Zorin OS’a dair hiçbir şey gözükmüyor. USB ile boot etmeyi denedik. Kurulum, nasıl olduysa usb’nin içine yapılmış. Şimdi tekrardan yeni bir usb ile kurulum yapacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…