E Emirhan Güngör Ziyaretçi 8 Şubat 2017 #1 Disk yöneticisinden Ubuntu için ayırmış olduğum bölümü kaldırdım fakat GRUB karşıma çıktı, birkaç teknik denedim fakat yine de kaldıramadım. Nasıl kaldırırım veya devre dışı bırakırım?
Disk yöneticisinden Ubuntu için ayırmış olduğum bölümü kaldırdım fakat GRUB karşıma çıktı, birkaç teknik denedim fakat yine de kaldıramadım. Nasıl kaldırırım veya devre dışı bırakırım?
XerTech Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #2 Şuan sisteminde hangi işletim sistemi var ona göre bir çözüm önereceğim.
E Emirhan Güngör Ziyaretçi 5 Mart 2017 #3 Üstündan baya zaman geçmiş, cevap vermeyi unutmuşum kusura bakmayın konu çözüldü. Konu silinirse sevinirim.
Üstündan baya zaman geçmiş, cevap vermeyi unutmuşum kusura bakmayın konu çözüldü. Konu silinirse sevinirim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 11 Mayıs 2017 #4 EasyBCD ile kaldırılabilir: GRUB Önyükleyicisini Kaldırmak Silinen üye dedi: Konu silinirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Konu yerine çözümü yazmadığınız için hesabınızı sildik.
EasyBCD ile kaldırılabilir: GRUB Önyükleyicisini Kaldırmak Silinen üye dedi: Konu silinirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Konu yerine çözümü yazmadığınız için hesabınızı sildik.