Intel Core 2 Duo. Hocam şöyleki BIOS'ta sanallaştırma diye bir şey görmedim ama ben izlediğim bir videoda bunu sanallatırmasız kuruyordu bana düşük ve kolay Gnu/linux lazım işlemcide bu özellik var mı yok mu bilmiyorum ama neden Android'i seçtim bunun sebebide ben normal Linux kurulumlarında livecd üzerinden olduğu için kurarken sorunlar yaşıyorum bu sorun HDD em yüzünden Windows'ta çok fazla alan kapladığı için bad sector sorunum çok oluyor eski bir hddem var kendisi şu an içi açılıp tornavida ile veri yazmaya çalışılmış gibi bir durumda ve bana az yer harcayan bir gnu/linux lazım Mint gibi Live CD de kurulan sistemlerde yaşadığım sorun ise disk yüzünden kurulumun ortasında 0hata vermekte şuna gelince BIOS'ta görmedim demeyelimde dikkat etmedim direkt olarak ben boot seçeneklerine geçtiğim için zaten fazla BIOS'a giren biri değilim genelde bilgisayara önceden bu tür sistemler kurulduğu için ayarlar yapılı durumda sadece boot seçeneklerine giriyorum bazen oda genelde boot menüsünü F12 ile açıp kullanıyorum pek yolum düşmüyor.