M Mr.Assolist Femtopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #1 Fotoğraf yükleyemiyorum ancak PC'yi açınca şu hatayı alıyorum; GRUB loading. Welcome to GRUB! Error: ../../grub-core/kern/disk.c:258:no such Partition. Entering rescue mode... GRUB rescue> Windows 7.
Fotoğraf yükleyemiyorum ancak PC'yi açınca şu hatayı alıyorum; GRUB loading. Welcome to GRUB! Error: ../../grub-core/kern/disk.c:258:no such Partition. Entering rescue mode... GRUB rescue> Windows 7.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 14 Mayıs 2023 #2 Linux'u mu sildiniz? Kod:Panoya kopyala ls Bu komut ile bilgisayardaki disk ve partitionları listeleyin. Çıkan listeden windowsun kurulu olduğu bölümü bulmalısınız. Kod:Panoya kopyala set root=(hd0,msdos1) // İşletim sistemi konumunu ayarladık chainloader +1 // Bootloader konumunu 1. sektör yaptık boot // Roketi ateşledik Son düzenleme: 14 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Linux'u mu sildiniz? Kod:Panoya kopyala ls Bu komut ile bilgisayardaki disk ve partitionları listeleyin. Çıkan listeden windowsun kurulu olduğu bölümü bulmalısınız. Kod:Panoya kopyala set root=(hd0,msdos1) // İşletim sistemi konumunu ayarladık chainloader +1 // Bootloader konumunu 1. sektör yaptık boot // Roketi ateşledik
KS KS M Mr.Assolist Femtopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #3 Nizel G dedi: Linux'u mu sildiniz? Genişletmek için tıkla... Evet ve onun boş alanını Windows'a ekledim. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Linux'u mu sildiniz? Genişletmek için tıkla... Evet ve onun boş alanını Windows'a ekledim.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 14 Mayıs 2023 #4 Mr.Assolist dedi: Evet ve onun boş alanını Windows'a ekledim. Genişletmek için tıkla... İyi halt ettiniz demekten başka bir cümle kuramıyorum malesef. Yukarıda dediğimi yapın. Artı 0 Eksi
Mr.Assolist dedi: Evet ve onun boş alanını Windows'a ekledim. Genişletmek için tıkla... İyi halt ettiniz demekten başka bir cümle kuramıyorum malesef. Yukarıda dediğimi yapın.
KS KS M Mr.Assolist Femtopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #5 Nizel G dedi: İyi halt ettiniz demekten başka bir cümle kuramıyorum malesef yukarıda dediğimi yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptık bir hata ne desen haklısın 2. Komutta hata aldım unknown command 'chainloader' diye yardımcı olurmusun Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: İyi halt ettiniz demekten başka bir cümle kuramıyorum malesef yukarıda dediğimi yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptık bir hata ne desen haklısın 2. Komutta hata aldım unknown command 'chainloader' diye yardımcı olurmusun
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 15 Mayıs 2023 #6 Mr.Assolist dedi: Yaptık bir hata ne desen haklısın 2. Komutta hata aldım unknown command 'chainloader' diye yardımcı olurmusun Genişletmek için tıkla... Açıkçası verdiğim kod çalışmadıysa pek bir seçeneğiniz yok gibi. Windows format diski ile onarım yapmalısınız. Artı 0 Eksi
Mr.Assolist dedi: Yaptık bir hata ne desen haklısın 2. Komutta hata aldım unknown command 'chainloader' diye yardımcı olurmusun Genişletmek için tıkla... Açıkçası verdiğim kod çalışmadıysa pek bir seçeneğiniz yok gibi. Windows format diski ile onarım yapmalısınız.