3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 21 Mayıs 2022 #1 Merhaba, bugün bilgisayarıma Ubuntu kurdum ama bildiğim her ne yaptıysam Windows'u GRUB menüsüne ekleyemedim.
Merhaba, bugün bilgisayarıma Ubuntu kurdum ama bildiğim her ne yaptıysam Windows'u GRUB menüsüne ekleyemedim.
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 21 Mayıs 2022 #2 343203 dedi: Merhaba, bugün bilgisayarıma Ubuntu kurdum ama bildiğim her ne yaptıysam Windows'u GRUB menüsüne ekleyemedim. Genişletmek için tıkla... Bende de o olmadı hocam, boot menu'den artık seçeceğiz hangisine gideceksek. Artı 0 Eksi
343203 dedi: Merhaba, bugün bilgisayarıma Ubuntu kurdum ama bildiğim her ne yaptıysam Windows'u GRUB menüsüne ekleyemedim. Genişletmek için tıkla... Bende de o olmadı hocam, boot menu'den artık seçeceğiz hangisine gideceksek.
N none123 Megapat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 771 Çözümler 13 21 Mayıs 2022 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 21 Mayıs 2022 #4 none123 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu ubuntuyuda destekler dimi? Çünkü Ubuntu kullanıyorum. Artı 0 Eksi
none123 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu ubuntuyuda destekler dimi? Çünkü Ubuntu kullanıyorum.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2022 #5 343203 dedi: Bu ubuntuyuda destekler dimi? Çünkü Ubuntu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg kısmı yerine update-grub komutunu çalıştıracaksınız. Artı 0 Eksi
343203 dedi: Bu ubuntuyuda destekler dimi? Çünkü Ubuntu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg kısmı yerine update-grub komutunu çalıştıracaksınız.
KS KS 3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 21 Mayıs 2022 #6 The Shorekeeper dedi: grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg kısmı yerine update-grub komutunu çalıştıracaksınız. Genişletmek için tıkla... Şimdi /etc/default/grub komutu terminalde çalıştırmaya çalışınca hata veriyor (erişim engellendi) diye, Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg kısmı yerine update-grub komutunu çalıştıracaksınız. Genişletmek için tıkla... Şimdi /etc/default/grub komutu terminalde çalıştırmaya çalışınca hata veriyor (erişim engellendi) diye,
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2022 #7 343203 dedi: Şimdi /etc/default/grub komutu terminalde çalıştırmaya çalışınca hata veriyor (erişim engellendi) diye, Genişletmek için tıkla... sudo nano /etc/default/grub Dikkatli okursanız o satırın başında "Edit" diyor. Artı 0 Eksi
343203 dedi: Şimdi /etc/default/grub komutu terminalde çalıştırmaya çalışınca hata veriyor (erişim engellendi) diye, Genişletmek için tıkla... sudo nano /etc/default/grub Dikkatli okursanız o satırın başında "Edit" diyor.
KS KS 3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 21 Mayıs 2022 #8 The Shorekeeper dedi: sudo nano /etc/default/grub Dikkatli okursanız o satırın başında "Edit" diyor. Genişletmek için tıkla... Farketmedim. The Shorekeeper dedi: grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg kısmı yerine update-grub komutunu çalıştıracaksınız. Genişletmek için tıkla... Bu ekran geldi ne yapmam lazım. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü - 2022-05-21 23-03-33.png 94,9 KB · Görüntüleme: 83 Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: sudo nano /etc/default/grub Dikkatli okursanız o satırın başında "Edit" diyor. Genişletmek için tıkla... Farketmedim. The Shorekeeper dedi: grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg kısmı yerine update-grub komutunu çalıştıracaksınız. Genişletmek için tıkla... Bu ekran geldi ne yapmam lazım.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.736 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2022 #9 343203 dedi: Farketmedim. Bu ekran geldi ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Aşağı inin. GRUB_DISABLE_OS_PROBER=false yazan bir satır, o satırın başında # işareti olmalı. O işareti kaldırın. Sonra sırayla CTRL + X, Y, Enter tuşlarına basın. os-prober paketini kurun. Daha sonra sudo update-grub komutunu çalıştırın. Artı 0 Eksi
343203 dedi: Farketmedim. Bu ekran geldi ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Aşağı inin. GRUB_DISABLE_OS_PROBER=false yazan bir satır, o satırın başında # işareti olmalı. O işareti kaldırın. Sonra sırayla CTRL + X, Y, Enter tuşlarına basın. os-prober paketini kurun. Daha sonra sudo update-grub komutunu çalıştırın.
KS KS 3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 21 Mayıs 2022 #10 The Shorekeeper dedi: Aşağı inin. GRUB_DISABLE_OS_PROBER=false yazan bir satır, o satırın başında # işareti olmalı. O işareti kaldırın. Sonra sırayla CTRL + X, Y, Enter tuşlarına basın. os-prober paketini kurun. Daha sonra sudo update-grub komutunu çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Aşağı indiğimde dediğinizi bulamadım. Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Aşağı inin. GRUB_DISABLE_OS_PROBER=false yazan bir satır, o satırın başında # işareti olmalı. O işareti kaldırın. Sonra sırayla CTRL + X, Y, Enter tuşlarına basın. os-prober paketini kurun. Daha sonra sudo update-grub komutunu çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Aşağı indiğimde dediğinizi bulamadım.