Windows 10 ile Kali Linux işletim sistemini kullanıyordum daha sonrası Windows'tan 30 GB'lık bir bölüm bölümledim. Daha önceden 3 tane bölümlenmiş vardı. 1 tanesinde Windows 10, 1 tanesinde Kali Linux, 1 tanesinde yedek dosyalarım vardı. 1 tane daha bölümledim. Sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda, NO_SUCH_PARTITION hatasını aldım.
Dosya.tc, dosya yükleme ve paylaşım platformudur. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Hiçbir limit yok. Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
Dosya.tc, dosya yükleme ve paylaşım platformudur. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Hiçbir limit yok. Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
Şöyle yapın hocam, nölümleri tek tek deneyin. Yani set boot=(hd0,msdos1) diye başlayıp ilerleyin. Bütün disklerdeki bütün bölümleri deneyip tekrarlayın. Birisi tutar. Hangisi olduğunu şuan ne yazık ki bulamayız.