İlk olarak gelen ekrana "set" yaz sonrasında çıkan yazıda msdosX ve hdX, X yerine hangi numara yazıyorsa bu komudu ona göre gir "set boot=(hdX,msdosX)" sonrasında "set prefix=(hdX,msdosX)/boot/grub" bunu da yazdıktan sonra "insmod normal" gir sonrasında "normal" yaz ve enterla GRUB ekranı gelmiş olması lazım.
Insmod normal yazmadan önce bu komutları girdiniz değil mi?
Geçtiğimiz günlerden birin de müşterilerim kendi başına bir iş yapmak istemiş. Linux bilmediği için internet'ten kurcalayıp bulduklarını yaparak işini çözmeye
İlk olarak gelen ekrana "set" yaz sonrasında çıkan yazıda msdosx ve hdx, X yerine hangi numara yazıyorsa bu komudu ona göre gir "set boot=(hdx, msdosx)" sonrasında "set prefix=(hdX,msdosX)/boot/grub" bunu da yazdıktan sonra "insmod normal" gir sonrasında "normal" yaz ve enterla grub ekranı gelmiş olması lazım.
I have a multiboot system set up. The system has three drives. Multiboot is configured with Windows XP, Windows 7, and Ubuntu - all on the first drive. I had a lot of unpartitioned space left on the
İlk olarak gelen ekrana "set" yaz sonrasında çıkan yazıda msdosX ve hdX, X yerine hangi numara yazıyorsa bu komudu ona göre gir "set boot=(hdX,msdosX)" sonrasında "set prefix=(hdX,msdosX)/boot/grub" bunu da yazdıktan sonra "insmod normal" gir sonrasında "normal" yaz ve enterla GRUB ekranı gelmiş olması lazım.
evet ama insmodda hata veriyo aynı daha demin hata vermedi hatta grub çıktı windows 10a girdim ubuntunun diskini sildim yeniden başlattım geri grub rescurede kaldı insmodda yins hata veriyo