A asliara Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.556 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 20 Eylül 2023 #1 Merhaba. Telegram kanalımıza ait tartışma grubumuz var. Ama biz bunu sadece yöneticiler kullansın ve dışarıdan üye girmesin istiyoruz. Üye girişini kısıtlamak ya da üye girdiği anda gruptan atmak için bir bot var mı acaba? Combot'ta yeni üyeler menüsünde katılan herkesi at (saldırı modu) bu yapılıyor. Ancak sadece Pro üyelere açık. Rosebot'ta tekrar veya yasaklı kelime dışında direkt gruba gireni çıkartma yok. Fikriniz var mı? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2023
Merhaba. Telegram kanalımıza ait tartışma grubumuz var. Ama biz bunu sadece yöneticiler kullansın ve dışarıdan üye girmesin istiyoruz. Üye girişini kısıtlamak ya da üye girdiği anda gruptan atmak için bir bot var mı acaba? Combot'ta yeni üyeler menüsünde katılan herkesi at (saldırı modu) bu yapılıyor. Ancak sadece Pro üyelere açık. Rosebot'ta tekrar veya yasaklı kelime dışında direkt gruba gireni çıkartma yok. Fikriniz var mı? Teşekkürler.
Çözüm H H HalfGlaze 20 Eylül 2023 Combot pro alın hocam dünde konunuzu gördüm demek ki yok öyle bir şey...
H HalfGlaze Kilopat Katılım 16 Ocak 2011 Mesajlar 1.289 Makaleler 1 Çözümler 16 20 Eylül 2023 #2 Combot pro alın hocam dünde konunuzu gördüm demek ki yok öyle bir şey... Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS A asliara Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.556 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 11 Ekim 2023 #3 HalfGlaze dedi: Combot pro alın hocam dünde konunuzu gördüm demek ki yok öyle bir şey... Genişletmek için tıkla... Bir botta benzeri menü gördüm ama çalışmadı. Yazılımcısına bildirdim. Henüz ses yok. Bu gruptan atma dışında hiçbir menüsünü kullanmayacağım için, pro çok israf olur. HalfGlaze dedi: Combot pro alın hocam dünde konunuzu gördüm demek ki yok öyle bir şey... Genişletmek için tıkla... Combot ile belli üye sayılı kanallarda ücretsizmiş.Teşekkürler. Son düzenleme: 7 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
HalfGlaze dedi: Combot pro alın hocam dünde konunuzu gördüm demek ki yok öyle bir şey... Genişletmek için tıkla... Bir botta benzeri menü gördüm ama çalışmadı. Yazılımcısına bildirdim. Henüz ses yok. Bu gruptan atma dışında hiçbir menüsünü kullanmayacağım için, pro çok israf olur. HalfGlaze dedi: Combot pro alın hocam dünde konunuzu gördüm demek ki yok öyle bir şey... Genişletmek için tıkla... Combot ile belli üye sayılı kanallarda ücretsizmiş.Teşekkürler.