mahfi.efdal Hectopat Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #1 UEFI bilgisayarda Windows 8 yanına Ubuntu 14.04 sürümü kurdum. Ancak işletim sistemi seçme kısmında (sanırım orası GRUB oluyor. Çok bilgim yok) Windows gözükmüyor. Sadece Ubuntu var. Ne yapmalıyım?
UEFI bilgisayarda Windows 8 yanına Ubuntu 14.04 sürümü kurdum. Ancak işletim sistemi seçme kısmında (sanırım orası GRUB oluyor. Çok bilgim yok) Windows gözükmüyor. Sadece Ubuntu var. Ne yapmalıyım?
novalgin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 1.396 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek hekim 31 Ocak 2016 #2 Live Ubuntu USB'si ile bilgisayarı başlat. Boot - Repair programı ile önerilen ayarlarda grubu onar. Hepsi bu. Boot-Repair - Ubuntu Türkiye Wiki
Live Ubuntu USB'si ile bilgisayarı başlat. Boot - Repair programı ile önerilen ayarlarda grubu onar. Hepsi bu. Boot-Repair - Ubuntu Türkiye Wiki
h4dr0n Kilopat Katılım 25 Mayıs 2014 Mesajlar 107 Makaleler 2 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2016 #3 Kod:Panoya kopyala update-grub komutunu terminalde çalıştırmayı deneyin.