Grundig 1Y3-GNB1554A1I3 BIOS güncelleme

kadir doğanay

Decapat
Grundig 1Y3-GNB1554A1I3 model anakartın BIOS'u InsydeH2O Version 03.60.47V107. Ben bu BIOS'u güncellemek istiyorum. Yeni sürüm var ama indirecek site veya program bulamadım lakin BIOSAgent isimli bu program yeni sürümün oldugunu gösteriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

BIOS güncellemelerini üretici verir eğer üreticinin sitesinde yeni bir BIOS yok ise uğraşmayın sakın gidip başka bir yerden BIOS indirmeyin tamamen çöp edersiniz. Ayrıca neden güncellemek istiyorsunuz ki?

Seninki iyi bile.
Bilgisayarı kim birleştirmiş çözemedim, Grundig de Arçelik de kabul etmiyor galiba varlığını.

Neden markası güvenilir laptop almalıyız sorusunun cevabı işte. Bende de Grundig markalı bir laptop var internette ne sürücüleri mevcut ne BIOS'u bomboş kendi sayfası bile yok.

Neden markası güvenilir laptop almalıyız sorusunun cevabı işte. Bende de Grundig markalı bir laptop var internette ne sürücüleri mevcut ne BIOS'u bomboş kendi sayfası bile yok.

Linux Mint kurunca sürücü aramak gerekmiyor 10 kurunca da gerekmiyor hotkey mi ne? Gerek Linux Mint'de gerek yok ışık ayarı otomatik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…