A Arda5124 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #1 Merhaba, dizüstü bilgisayarım yere düştü ve kapandı. Açtığım zaman her seferinde BIOS menüsüne atıyor. Model name P023W8. ne yapmalıyım?
Merhaba, dizüstü bilgisayarım yere düştü ve kapandı. Açtığım zaman her seferinde BIOS menüsüne atıyor. Model name P023W8. ne yapmalıyım?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.970 Çözümler 246 14 Ocak 2025 #2 Arda5124 dedi: Merhaba, dizüstü bilgisayarım yere düştü ve kapandı. Açtığım zaman her seferinde BIOS menüsüne atıyor. Model name P023W8. ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Diskte sorun oluşmuş ise direk sistem kendimi BIOS ekranına atar. Artı 0 Eksi
Arda5124 dedi: Merhaba, dizüstü bilgisayarım yere düştü ve kapandı. Açtığım zaman her seferinde BIOS menüsüne atıyor. Model name P023W8. ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Diskte sorun oluşmuş ise direk sistem kendimi BIOS ekranına atar.
KS KS A Arda5124 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #3 ReloadingData dedi: Diskte sorun oluşmuş ise direk sistem kendimi BIOS ekranına atar. Genişletmek için tıkla... Daha önce de olmuştu, Secure Boot disable, launch CSM enable yapıp çözmüştüm. Şu anda o da fayda etmiyor. Bir tavsiyeniz var mı? Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Diskte sorun oluşmuş ise direk sistem kendimi BIOS ekranına atar. Genişletmek için tıkla... Daha önce de olmuştu, Secure Boot disable, launch CSM enable yapıp çözmüştüm. Şu anda o da fayda etmiyor. Bir tavsiyeniz var mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.970 Çözümler 246 14 Ocak 2025 #4 Arda5124 dedi: Daha önce de olmuştu, Secure Boot disable, launch CSM enable yapıp çözmüştüm. Şu anda o da fayda etmiyor. Bir tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... BIOS ekranında diski görebiliyor musunuz kontrol eder misiniz? Artı 0 Eksi
Arda5124 dedi: Daha önce de olmuştu, Secure Boot disable, launch CSM enable yapıp çözmüştüm. Şu anda o da fayda etmiyor. Bir tavsiyeniz var mı? Genişletmek için tıkla... BIOS ekranında diski görebiliyor musunuz kontrol eder misiniz?
KS KS A Arda5124 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #5 ReloadingData dedi: BIOS ekranında diski görebiliyor musunuz kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Nerden bakmalıyım? ReloadingData dedi: BIOS ekranında diski görebiliyor musunuz kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Yardımci olursanız çok sevinirim. Son düzenleme: 16 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: BIOS ekranında diski görebiliyor musunuz kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Nerden bakmalıyım? ReloadingData dedi: BIOS ekranında diski görebiliyor musunuz kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Yardımci olursanız çok sevinirim.