Grundig çamaşır makinesi düzgün çalışıyor mu?

Makaleler
2
Yer
Yalova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa.
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Merhaba, Ağustos ayında satın aldığım çamaşır makinesi normal olmadığını düşündüğüm bir ses çıkarıyor. Daha iyi anlaşılabilmesi için 2 adet video çektim. Bilgisi olan veya Grundig marka çamaşır makinesi kullanan biri yardımcı olabilir mi?

Video 1, Video 2.

Hocam alçak olan yere destek atabilirsiniz fayans ve olduğu ve tam dengede durmadığı için bu ses cikiyor olabilir.

Hocam alçak olan yere destek atabilirsiniz fayans ve olduğu ve tam dengede durmadığı için bu ses cikiyor olabilir.
Servis geldi baktı. Ayak ayarında bir sıkıntı olmadığını söyledi. Söylediğine göre bu sesi yapması normalmiş. Koyulan çamaşır yüzünden diyor. Birkaç kere üst kapağın ve soldaki gövdeden ötürü olabileceğini belirtmeme rağmen ondan olmaz dedi.

Hocam merhaba sanırım model olarak aynı makineleri kullanıyoruz Beko versiyonunun CMX10120 modeli var bende de ve asla böyle bir ses duymadım şu ana kadar. Yetkili servislerin kalitesi çok değişken oluyor. Aynı arızada bir makineye sizin mahallenize yakın olan servis normal bir şey olmaz bundan derken farklı semtteki bir yetkili servis çok daha ilgili ve bilgili bir şekilde makinedaki sorunu tespit edip düzeltebiliyor. Bu konuda maalesef biraz üstelemeniz sorunun giderilmezse tüketici hakem heyetine başvuracağınızı belirtmeniz gerekebilir. Bundan önce yine Beko'nun farklı bir modelini kullanıyorduk 10 küsur yıllıktı ve sıkmaya geçtiğinde attığınız videolardaki gibi sesler çıkartıyor ve yürüyordu. Geçici bir çözüm olarak bu makine ayaklarının altına konulan titreşim önleyicilerden almıştık dört tanesi 50lira gibi bir şeydi. Gerçekten bayağı işe yarıyor, geçici olarak öneririm fakat daha ağustos ayında alınan bir makinenin bu tarz sesler çıkarıp titremesi normal değil. Arçelik müşteri hizmetlerini arayıp konuyu biraz üstelemeniz lazım.

4 kez servis çağırdım. İlk üçünde aynı kişi geldi. Sonuncusu farklıydı. İkisi de bambaşka şeyler söyledi. Ben de onlara hiç söylemeden THH'ye başvurdum zaten. Bundan sonraki süreçtehukuki haklarımı kullanıcam. Arçelik ile daha fazla muhatap olmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…