Merhabalar, son dönemlerde bilgisayarım ağır çalışmaya başladı ve oynamış olduğum oyunlardan yeteri kadar performans alamıyorum. Bu yüzden internet üzerinden bilgisayarımı yükseltmek için araştırmaya koyuldum ancak internet benim için pek verimli olmadı. Arkadaşımın tavsiyesiyle buraya sormak için konu açıyorum. Grundig GNB 1584 A1 i5 modelinde 4 GB DDR3 RAM bulunuyor. RAM kısmı 2 slot ve bir slot boşta. Ben 4 GB DDR3 üzerinde bir 4 daha ekleterek 8 GB RAM yapacağım. Bilgisayarın özellikleri maksimum 8 GB RAM'a kadar desteklendiği söyleniyor. RAM konusunda araştırmamı yaptım ancak sıra işlemciye geldiğinde pek bir yanıt bulamadım. Bilgisayarın üzerindeki işlemci i5 5200u. Ben bu işlemciyi biraz daha yükselterek i5 10210u işlemciye kadar çıkartmak istiyorum ancak anakartın bunu destekleyip desteklemediğini öğrenemedim. Anakartın modeline bakaraktan bana i5 5200U'dan daha verimli gelebilecek bir işlemci önerebilir misiniz veya daha önce yazmış olduğum "i5 10210u işlemcisi benim anakartımı ve bilgisayarımı destekliyor mu?" sorusuna yanıt verirseniz sevinirim.