Atılay İnam Hectopat Katılım 16 Temmuz 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2017 #1 GR 22-110 HD LCD TV, Grundig Ürünleri, LCD Televizyonlar, Kayseri Beko Bayi, Erkan Dayanıklı Tüketim Malları, EFT-POS Yazar Kasa, Yeni Nesil Yazar Kasa Bu TV'yi monitör olarak kullanacağım. Ekran kartım GTX 1050 Ti, bu ekran dijital girişleri destekliyor mu? DVI-D HDMI kablo kullanacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2017
GR 22-110 HD LCD TV, Grundig Ürünleri, LCD Televizyonlar, Kayseri Beko Bayi, Erkan Dayanıklı Tüketim Malları, EFT-POS Yazar Kasa, Yeni Nesil Yazar Kasa Bu TV'yi monitör olarak kullanacağım. Ekran kartım GTX 1050 Ti, bu ekran dijital girişleri destekliyor mu? DVI-D HDMI kablo kullanacağım.
barankilic400 Centipat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 4 20 Mart 2020 #2 Kullanılabilir. Cihazda HDMI girişi mevcut. Ben kullanıyorum ama memnun değilim açıkçası ekran 720p ve pikseller çok belli oluyor. Rahatsız edici.
Kullanılabilir. Cihazda HDMI girişi mevcut. Ben kullanıyorum ama memnun değilim açıkçası ekran 720p ve pikseller çok belli oluyor. Rahatsız edici.