Grundig GTB-701 ROM

ziya

Kilopat
Bir hata yapıp Grundig GTB 701 aldım. Aldığım gün sıkıntı çıktı. Tablet hızlı hızlı olmasana, oyun performansı de güzel denecek kadar iyi ama oyun oynayamıyorum. Nasıl derseniz çoklu dokunmatiğin de bir sorun var, ekrana iki parmağımla basıp diğerini bırakınca ikisi de basılı kalıyor. Çoğu oyunu oynayamıyorum. Tablet'i verdim, yenisi geldi fakat aynı sorun vardı. Araştırdığımda tableti alan herkeste aynı sorunun olduğunu anladım. Yani sorun yazılımsal. (Romla denedim, rom ekranı ters göstermişti, küçüktü fakat Multitouch'da bir sorun yoktu, bunu anladıktan sonra ROM'u sildim.). Asıl konuya gelirsek bana bu tablete uygun bir rom bulabilir misiniz? Tabletin özelliklerini yazacağım, ROM bulmada işe yarar diye düşünüyorum.

-Rockchip 1.6 GHZ 3066 Dual Core Cortex A9
-7 inç 1024x600 ekran
-1 GB RAM
-0.3 MP Ön kamera, 2 MP Arka kamera. (Kamerası çalışmayan bir rom da olursa, sorun olmaz diye düşünüyorum.)
-Wifi 802.11 b/g/n (İnanın işe yarayabildiğini bilmediğim için yazdım.)

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu nereden öğrenebilirim Recep Abi?
(Bu arada Sosyal'in yeni tasarımı çok iyi olmuş.)

Son düzenleyen: Moderatör:
ES Task Manager yükleyebilir misin? Daha sonra Telefon Hakkında bölümünden işlemcinin ve sistemin bilgilerinin göründüğü ekrandan bir SS çek ve imgur.com gibi kaliteli sitelere yükle ve buraya linki
Kod:
Kod:
 [/IMG]
kodları arasına yapıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…