Grundig PC 2560 A5 I7 veya Casper Nirvana NSH.3770-8T75V Masaüstü için Yorumlarınız

O kadarda kötü değil kardeş yapma Allah aşkına her şey ultra da oynamak demek değil. Ben Mediumda oynasam da yeter, o kadar grafik takıntım yok. Oyun takılmasın akıcı bir şekilde oynayabileyim gerisini boş veriyorum. Timucin senin gibiler olduğu sürece bu ailenin sırtı yere gelmez ALLAH RAZI OLSUN.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kardeşim senin için söylüyorum ben. Hazır alacaksan asla casper alma. Sen şuan mediumda oynayayım yeter diyorsun da GT 630 o kadar bile performanslı değil.(full HD)(yeni oyunlar için söylüyorum Crysis 3 gibi...) Toplama PC her zaman iyidir.

3 gb ekran kartı var merak etme 7 sene çok rahat ultrada oynatır. Bak 3 gb diyorum ya

Casper kullanıcısı olarak söylüyorum başlarda gerçekten iyi oluyor fakat sonradan aynı paraya daha iyi bir toplama kasa yapacağının farkına varıp pişman oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…