Ahmetklc1 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 362 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #1 Grundig marka televizyonum durduk yere darbe vs. almadan ekran gidip gelmeye başladı göz kırpıyormuş gibi bulunduğum konumda sürekli elektrik kopmaları oluyor. Acaba o mu zarar verdi ve neye zarar verdi?
Grundig marka televizyonum durduk yere darbe vs. almadan ekran gidip gelmeye başladı göz kırpıyormuş gibi bulunduğum konumda sürekli elektrik kopmaları oluyor. Acaba o mu zarar verdi ve neye zarar verdi?
8 82865 Megapat Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 154 Çözümler 1 5 Haziran 2025 #2 Priz ve bağlantı yerlerine bak gevşek olmasın,gerekiyorsa elinle bastır..
Ahmetklc1 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 362 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #3 82865 dedi: Priz ve bağlantı yerlerine bak gevşek olmasın, gerekiyorsa elinle bastır. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam farklı priz hatta farklı evde denedim sonuç değişmedi.
82865 dedi: Priz ve bağlantı yerlerine bak gevşek olmasın, gerekiyorsa elinle bastır. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam farklı priz hatta farklı evde denedim sonuç değişmedi.
8 82865 Megapat Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 154 Çözümler 1 5 Haziran 2025 #4 Ahmetklc1 dedi: Baktım hocam farklı priz hatta farklı evde denedim sonuç değişmedi. Genişletmek için tıkla... Gerekirse servis çözüm bulabilir.
Ahmetklc1 dedi: Baktım hocam farklı priz hatta farklı evde denedim sonuç değişmedi. Genişletmek için tıkla... Gerekirse servis çözüm bulabilir.
Ahmetklc1 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 362 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #5 82865 dedi: Gerekirse servis çözüm bulabilir. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyordum sadece masraflı bir iş olur mu diye merak ettim ama herhalde cevabı sadece servis verebilir teşekkürler hocam.
82865 dedi: Gerekirse servis çözüm bulabilir. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyordum sadece masraflı bir iş olur mu diye merak ettim ama herhalde cevabı sadece servis verebilir teşekkürler hocam.