A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #1 Gruvbox temalı bir şey üzerinde çalışıyorum ancak doğru düzgün arkaplan yok, atarsanız sevinirim. Örnek:
Gruvbox temalı bir şey üzerinde çalışıyorum ancak doğru düzgün arkaplan yok, atarsanız sevinirim. Örnek:
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 10 Aralık 2021 #2 Ali998 dedi: Gruvbox temalı bir şey üzerinde çalışıyorum ancak doğru düzgün arkaplan yok, atarsanız sevinirim. Örnek: Eki Görüntüle 996717 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artık kendin yapabilirsin.
Ali998 dedi: Gruvbox temalı bir şey üzerinde çalışıyorum ancak doğru düzgün arkaplan yok, atarsanız sevinirim. Örnek: Eki Görüntüle 996717 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artık kendin yapabilirsin.