Egementt Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #1 mstfaozder dedi: Giresunspor yahut Galatasaray Passolig kartınız olması lazım o maça giriş yapabilmek için. Genişletmek için tıkla... Hocam bu hala geçerli mi? Benim de Altay Passolig'im var GS-bodrum maçına gitmek istiyorum nisanda? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2025
mstfaozder dedi: Giresunspor yahut Galatasaray Passolig kartınız olması lazım o maça giriş yapabilmek için. Genişletmek için tıkla... Hocam bu hala geçerli mi? Benim de Altay Passolig'im var GS-bodrum maçına gitmek istiyorum nisanda?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.441 Makaleler 4 Çözümler 77 Yer Rusya 18 Mart 2025 #2 Öncelikli olarak Galatasaray Passolig kartına sahip kişilere bilet satılıyorlar. Büyük takım biletleri de hemen bitiyor, o yüzden zor.
Öncelikli olarak Galatasaray Passolig kartına sahip kişilere bilet satılıyorlar. Büyük takım biletleri de hemen bitiyor, o yüzden zor.
Egementt Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #3 The Fallen Angel dedi: Öncelikli olarak Galatasaray Passolig kartına sahip kişilere bilet satılıyorlar. Büyük takım biletleri de hemen bitiyor, o yüzden zor. Genişletmek için tıkla... Sağol yanıtın için dostum. Peki transfer, devir işlerinde nasıl oluyor altay passosuna devir işlemi sağlanır mı ?
The Fallen Angel dedi: Öncelikli olarak Galatasaray Passolig kartına sahip kişilere bilet satılıyorlar. Büyük takım biletleri de hemen bitiyor, o yüzden zor. Genişletmek için tıkla... Sağol yanıtın için dostum. Peki transfer, devir işlerinde nasıl oluyor altay passosuna devir işlemi sağlanır mı ?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.441 Makaleler 4 Çözümler 77 Yer Rusya 14 Nisan 2025 #4 Egementt dedi: Sağol yanıtın için dostum. Peki transfer, devir işlerinde nasıl oluyor altay passosuna devir işlemi sağlanır mı ? Genişletmek için tıkla... Onu kulübe sorman lazım. Normalde devir olur ama kulüpler yasakta koyabiliyor.
Egementt dedi: Sağol yanıtın için dostum. Peki transfer, devir işlerinde nasıl oluyor altay passosuna devir işlemi sağlanır mı ? Genişletmek için tıkla... Onu kulübe sorman lazım. Normalde devir olur ama kulüpler yasakta koyabiliyor.