GS FB anormalliği

Eyy cimbomlular sizin grubunuza bir Dortmund lisbon gelmedi tabii. Bir geçen munich geldi o da bir tane idi yani biz her Avrupa'ya gittiğimizde büyük takımlarla eşleşip çoğuna ağızlarının payını da veriyoruz. (son gittiğimiz biraz rezildi ülke açısından. Ama pragdan 4 yemekten daha iyidir sanki)

Kral sen ne anlatıyon?

Olayın kolpalığı öyle birşeyki siz FETÖ bittikten sonra kaç kere şampiyon oldunuz? Artı olarak UEFA kupasını nasıl aldıracaklar? UEFA nasıl anlaşma yapmış onlarla?

Dediklerim kolpa falan değil bizzat örgüt elebaşınına çıklamaları. Ayrıca ülkeye ihtilal yapmış bir terör örgütünün kol kola olduğu bir takımı destekleyeceğime ömür boyu şampiyonluk görmeyeyim razıyım.

Başkanımızın ailesinin fetö ile alakası yok en azından.

Hocam senin dediğinden zerre bir şey anlamadım biz burada düzgünce fikir tartışarak argüman sunuyoruz sen orada saçma sapan konuşuyorsun ya.

Seni çok haklı buluyorum şu an. Bazı takımlar vardır (örneğin GS) bu takımın finansörü vardır ve bu anonim finansör taraftarı önemsemez sadece parayı önemser bu takımlara da proje takımı deriz biz kısaca çok samimi görünen fakat aşktan sevdadan yoksun bir takımdır Galatasaray.

Başkanımızın ailesinin FETÖ ile alakası yok en azından.

Boş konuşuyorsun inkar bile edemedin çünkü sen de biliyorsun doğru olduğunu. Dediğin de tamamen yalan, eğer koç ailesinin FETÖ'yla ilişkisi olsaydı darbeden sonra hapse alınırlardı, sizin efsane futbolcularınızın yarısı ülkeye giremiyor kaçak hala iki gramlık futbol bilginle laga luga yapıyorsun.

Hocam senin dediğinden zerre bir şey anlamadım biz burada düzgünce fikir tartışarak argüman sunuyoruz sen orada saçma sapan konuşuyorsun ya.

Kanka hocam mocam ne diyorsun? Konuyu armuttan elmaya çevirdin bir de gelmişsin hocam yok böyle bir mızmızlanma be kanka.

Ya reis senin ben argümanını yiyeyim ya ne argümanı felsefe mi yapıyorsun be kanka alt tarafı forum burası mesajlaşıyoruz işte tadını çıkart.

O arkadaşı çok takma cahilin neyin ne olduğunu bilmeyenin teki ben ona ağzının payını verdim yolladım. Ayrıca inan bana 200 sene şampiyon olmayalım hiç sorun değil. Örgütle iş birliği yapmış bir takımın taraftarı olmamanın şerefi zaten 200 şampiyonluğa bedel.

Hocam siz cidden körü körüne fetö elebaşına mı inanıyorsunuz? Ben o adamın amacının sadece yok galatasaraylıyım yok şöyle yaptık yok böyle yaptık deyip takıma boş iftira attığına inanıyorum Okan Buruk ile h** ş** hakkında bir şey diyemeyeceğim, ikisi de sevmediğim insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…