GS FB anormalliği

Kardeşim belli ki yaşın küçük bu konularda da bilgin yok. FETÖ Galatasaray hakkında o açıklamaları yaptığında terör örgütü bile olduğunu bilen yoktu. Adam iftira atmadı yani.

Bu kadar buyuk tartisma cıksın diye acmamıstım bu konuyu ya bende aynı fikirdeyim ama ben fenerlide cimbomluda olsam Beşiktaş'ın tutulmaya en deger takım oldugunu savunurdum her turlu.(kısacasıgs tutmayın )

Fenerbahçeliyim fakat Galatasaray bu sezon hak etti şampiyonluğu. Beşiktaş için bu sezon kötü geçti zaten başkan ve teknik direktör değişiklikleri falan oldu. Kadrosuda bir kaç oyuncu dışında iyi değil. 4. olması çok iyi sayılabilir hatta.

Bu sezon Fenerbahçe'nin şampiyon olamamasının sebebi Kayseri ve Beşiktaş maçlarında puan kaybetmesiydi, bu maçlarda Galatasaray şike yapamaz zaten hakemlik fazla şey olmadı. Bazı sezonlar şike yaptıklarını bende düşünüyorum fakat bu sene şampiyon olmalarının sebebi Fenerbahçe'nin hatası.

Yok kardesim hak falan etmedi nefret ediyorum galatasaraydanda. Ve emin olun tutmayan herkes nefret ediyor. Tutmayanlarında içinde takım aşkı diye bir şeyi yok.

Umarım bir olay yasanırda takıma haciz gelir 1. ligde falan goruruz cinconu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…