GS Store'da orijinal olmayan formaya isim yazdırma var mı?

Dr. Who

Hectopat
Aldığım formanın üzerinde isim yazmıyor ve yazdırmak istiyorum, GS Store'da böyle bir işlem mevcut mu yapılırsa ne kadara olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığım formanın üzerinde isim yazmıyor ve yazdırmak istiyorum, GS Store'da böyle bir işlem mevcut mu yapılırsa ne kadara olur.
Selamlar. Forma isim ücretleri genelde isme bağlı 250-400 arası olur. Diğer sorularını herhangi bir GSSTORE şubesini arayarak sorabilirsin.

Selamlar. Forma isim ücretleri genelde isme bağlı 250-400 arası olur. Diğer sorularını herhangi bir gsstore şubesini arayarak sorabilirsin.

Basılıyor mu? Mesela mertensi yazdırmak istiyorum ne kadara mal olur?

“Diğer sorularını herhangi bir gsstore şubesini arayarak sorabilirsin.“
Bunu yazana kadar adama cevap da verebilirsin ? Şova gerek kalmadan hani. Bayılıyorum böylelerine ya

Basılıyor mu? Mesela mertensi yazdırmak istiyorum ne kadara mal olur?
Fiyat yanlış olabilir 200 diye hatırlıyorum, sonradan basma gibi bir hizmetleri var.

Bunu yazana kadar adama cevap da verebilirsin ? Şova gerek kalmadan hani. Bayılıyorum böylelerine ya

Fiyat yanlış olabilir 200 diye hatırlıyorum, sonradan basma gibi bir hizmetleri var.
Hocam ama orjinal değil benimki

@Agora her hangi bi forma satan işyerine götür pazarda çarşıda çoğunun baskı hizmeti var halledersin kaliteli güvenilir yerde çok tutmaz gsstore yapar mı sanmıyorum.

@Agora her hangi bi forma satan işyerine götür pazarda çarşıda çoğunun baskı hizmeti var halledersin kaliteli güvenilir yerde çok tutmaz gsstore yapar mı sanmıyorum.
Gs Store yapıyordu. Şahit olmuştum yalnız önceden aramakta fayda var belki bazı mağazalara bu hizmet yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…