Selamlar. Forma isim ücretleri genelde isme bağlı 250-400 arası olur. Diğer sorularını herhangi bir GSSTORE şubesini arayarak sorabilirsin.Aldığım formanın üzerinde isim yazmıyor ve yazdırmak istiyorum, GS Store'da böyle bir işlem mevcut mu yapılırsa ne kadara olur.
Sanırım orjinal olmayan formaya baskı yapmazlar hocam.Aldığım formanın üzerinde isim yazmıyor ve yazdırmak istiyorum, GS Store'da böyle bir işlem mevcut mu yapılırsa ne kadara olur.
“Diğer sorularını herhangi bir gsstore şubesini arayarak sorabilirsin.“Basılıyor mu? Mesela mertensi yazdırmak istiyorum ne kadara mal olur?
Selamlar. Forma isim ücretleri genelde isme bağlı 250-400 arası olur. Diğer sorularını herhangi bir gsstore şubesini arayarak sorabilirsin.
Bunu yazana kadar adama cevap da verebilirsin ? Şova gerek kalmadan hani. Bayılıyorum böylelerine ya“Diğer sorularını herhangi bir gsstore şubesini arayarak sorabilirsin.“
Fiyat yanlış olabilir 200 diye hatırlıyorum, sonradan basma gibi bir hizmetleri var.Basılıyor mu? Mesela mertensi yazdırmak istiyorum ne kadara mal olur?
Hocam ama orjinal değil benimkiBunu yazana kadar adama cevap da verebilirsin ? Şova gerek kalmadan hani. Bayılıyorum böylelerine ya
Fiyat yanlış olabilir 200 diye hatırlıyorum, sonradan basma gibi bir hizmetleri var.
Gs Store'u aradın mı orijinal olmayan formaya da basım yapıyorlar mı ?Hocam ama orjinal değil benimki
Gs Store yapıyordu. Şahit olmuştum yalnız önceden aramakta fayda var belki bazı mağazalara bu hizmet yoktur.@Agora her hangi bi forma satan işyerine götür pazarda çarşıda çoğunun baskı hizmeti var halledersin kaliteli güvenilir yerde çok tutmaz gsstore yapar mı sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.