GS Store'da şampiyonlar ligi patch'ini formaya uyguluyorlar mı?

Canxc

Centipat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler dilerim, dolapta geziniyordum. Orijinal Galatasaray formaları satılıyor. Bunlarda şampiyonlar ligi patchi var ve orijinal formada, GS Store baskı yapiyor mu şampiyonlar ligi patchini yoksa kendimmi yapmam lazım? Kendim yapacak isem nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz?

GS Store baskı yapiyor mu şampiyonlar ligi patchini yoksa kendimmi yapmam lazım?
Formayı dolaptan alıp oraya gidersen yapmazlar gibi, yapmaları için oradan satın alman lazım.

Kendinde yapabilirsin fırın kağıdı veya herhangi bir ısıya dayanıklı bir kağıt ile patchi hizalayıp ütü ile üstünden geçiyorsun basit bir işlem. Youtube yazarsan epey tutorial videosu bulursun.

Patch demiyor ki hocam.

Formayı dolaptan almam zaten hocam yakın zamanda forma almaya gideceğim GS Store'a, ama şampiyonlar ligi isim numara baskısı yapıyorlar ama patch yaparlar mı? Emin değilim.

Formayı dolaptan almam zaten hocam yakın zamanda forma almaya gideceğim GS Store'a, ama şampiyonlar ligi isim numara baskısı yapıyorlar ama patch yaparlar mı? Emin değilim.

Araştırdım pek bir şey çıkmadı bence yapmıyorlardır ek olarak zaten sitelerine baktığımda şampiyonlar ligi patchi sattıklarını görmedim. Benim tavsiyem formayı GS Store'den alın patchi ise dolaptan veya başka bir yerden satın alıp ütü ile formaya basın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aklıma fikir geldi patch i onlara ben versem basın desem basarlar mı patchi acaba.

Aklıma fikir geldi patchi onlara ben versem basın desem basarlar mı patchi acaba?

Basadabilirler basmayadabilirler o an kim görevli ise onun keyfine kalmış bir durum, fakat bence basmazlar çünkü o ürünü adamlar resmi olarak satmıyor. 3. parti bir yerden alınmış ürünü neden kendi makinesi ile bassın ki?

Yani sizde haklısınız ama şampiyonlar ligi fontu satıp formaya basiyorsaniz patchi neden basmıyorsunuz formaya hava katan patch bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…