B Bluepr Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 Muhendislik okumak istiyorum hangisi daha iyidir?
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3.077 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #2 Bluepr dedi: Muhendislik okumak istiyorum hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... İtü tabi ki hocam
Bluepr dedi: Muhendislik okumak istiyorum hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... İtü tabi ki hocam
B Bluepr Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 Edmond_Dantes dedi: İTÜ tabii ki hocam. Genişletmek için tıkla... GS daha mı kotu.
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3.077 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #4 Bluepr dedi: GS daha mı kotu. Genişletmek için tıkla... Gs nin hukuk marka yapmış sadece orası tr nin en iyisi. Psikoloji ve ekonomi de kalburüstü. Mühendislik okunmaz orda.
Bluepr dedi: GS daha mı kotu. Genişletmek için tıkla... Gs nin hukuk marka yapmış sadece orası tr nin en iyisi. Psikoloji ve ekonomi de kalburüstü. Mühendislik okunmaz orda.