P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 30 Ekim 2022 #1 Merhaba. LoL oynayasım geldi 4 haftadır hiç oynadım. Bir sürü sandık hakkım da var. GSB WiFi ile bir oynama yöntemi var mı?
Merhaba. LoL oynayasım geldi 4 haftadır hiç oynadım. Bir sürü sandık hakkım da var. GSB WiFi ile bir oynama yöntemi var mı?
CehrA Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #2 Vpn ile olabilir phan metal dedi: Merhaba. LoL oynayasım geldi 4 haftadır hiç oynadım. Bir sürü sandık hakkım da var. GSB WiFi ile bir oynama yöntemi var mı Genişletmek için tıkla...
Vpn ile olabilir phan metal dedi: Merhaba. LoL oynayasım geldi 4 haftadır hiç oynadım. Bir sürü sandık hakkım da var. GSB WiFi ile bir oynama yöntemi var mı Genişletmek için tıkla...
P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 30 Ekim 2022 #3 CehrA dedi: Vpn ile olabilir Genişletmek için tıkla... VPN çalıştıramadım bir türlü. Cloudflare de çalışmadı hiç.
CehrA dedi: Vpn ile olabilir Genişletmek için tıkla... VPN çalıştıramadım bir türlü. Cloudflare de çalışmadı hiç.