GSI ROM açılmıyor

@mburaktekin gsı ROM'ların genel sorunu olan parlaklık sorununu çözemedim, şu an Android 9 gsi pixel Experience kullanıyorum Android 10 ve üstünde parlaklık sorunu var.
Dener misiniz?
Yok hocam şunu atıyorum:[GSI] GM8 (Single) Android 10 Fastboot Rom, site çökmüş adını yazabilirim sadece. GM8_SINGLE_[HAVOC-v3.7]_FASTBOOT_CUSTOM_ROM_[09.07.2020]
Eki Görüntüle 1122135
Hocam bunu atmayın. Bu GSI. Stok ROM değil.

Son düzenleme:
Hocam bunu atmayın. Bu gsı. Stok ROM değil.

Bu ROM berbat telefonu batırdı resmen, ayrıca diğer parlaklık fixleme methodunu da kaydettim pixel ROM'da sorun çıkarsa direkt ona geçeceğim <3 root rehberi de atarsanız sevinirim Android 10 ve 11 gsi için.

Bu ROM berbat telefonu batırdı resmen, ayrıca diğer parlaklık fixleme methodunu da kaydettim pixel ROM'da sorun çıkarsa direkt ona geçeceğim <3 root rehberi de atarsanız sevinirim Android 10 ve 11 gsi için.
11'lerde Magisk sıkıntı olabiliyor. 10'da ise TWRP'den Magisk atın yeter.

Bu ROM'da sadece kilit ekranındayken kilitleniyor bazen yeniden başlatmak gerekiyor. Onun dışında bir sorunu görmedim.

Şarjım bir tenefüste %50'den fazla gitmişti, kendi kendine aniden reboot ekranına gelip takılı kalıyordu vs.
kurtuldum fırsatı bulup.

Şarjım bir tenefüste %50'den fazla gitmişti, kendi kendine aniden reboot ekranına gelip takılı kalıyordu vs.
kurtuldum fırsatı bulup.
Bende şarj sorunu yoktu ama dediğiniz reboot sorunu vardı ondan az çekmemiştim. Aslında TWRP'den terminale reboot komutunu girince o sorun olmuyordu ama o da uğraştırıyordu.

Gsi stabil olmaz performans ve hafiflik bekleme treble olmasi lazim cihazina uygun derlenmis ROM'lara bak derim devotag forumunda mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…