alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 10 Ekim 2021 #41 mburaktekin dedi: Cihazı için çok fazla Custom ROM yoksa gsı tek çözüm oluyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef Custom ROM yok denilebilecek derecede.
mburaktekin dedi: Cihazı için çok fazla Custom ROM yoksa gsı tek çözüm oluyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef Custom ROM yok denilebilecek derecede.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #42 alpethz dedi: Maalesef Custom ROM yok denilebilecek derecede. Genişletmek için tıkla... Cihaz neydi?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 11 Ekim 2021 #43 @mburaktekin GM8 sprout. Arrow OS deneyecektim "to flash additional zips, please reboot recovery to Switch to the updated slot." hatası aldım çözmeye çalışıyorum.
@mburaktekin GM8 sprout. Arrow OS deneyecektim "to flash additional zips, please reboot recovery to Switch to the updated slot." hatası aldım çözmeye çalışıyorum.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #44 alpethz dedi: @mburaktekin GM8 sprout. Arrow OS deneyecektim "to flash additional zips, please reboot recovery to Switch to the updated slot." hatası aldım çözmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Hata değil, slot değiştirmeniz gerekiyor. Stok recovery menüsünden yapılabiliyor diye biliyorum.
alpethz dedi: @mburaktekin GM8 sprout. Arrow OS deneyecektim "to flash additional zips, please reboot recovery to Switch to the updated slot." hatası aldım çözmeye çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Hata değil, slot değiştirmeniz gerekiyor. Stok recovery menüsünden yapılabiliyor diye biliyorum.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 11 Ekim 2021 #45 @mburaktekin slot a yaptım bu sefer de b slotu için hata veriyor. Çözemedim başka arrow OS sürümü deneyeceğim.
@mburaktekin slot a yaptım bu sefer de b slotu için hata veriyor. Çözemedim başka arrow OS sürümü deneyeceğim.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #46 alpethz dedi: @mburaktekin slot a yaptım bu sefer de b slotu için hata veriyor. Çözemedim başka arrow OS sürümü deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Telegram'da GM8 Kullanıcıları adlı bir grup var, ROM'un yapımcısı orada. Nickname'i Noonlord. Size yardım edebilir.
alpethz dedi: @mburaktekin slot a yaptım bu sefer de b slotu için hata veriyor. Çözemedim başka arrow OS sürümü deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Telegram'da GM8 Kullanıcıları adlı bir grup var, ROM'un yapımcısı orada. Nickname'i Noonlord. Size yardım edebilir.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 11 Ekim 2021 #47 @mburaktekin katılabilirim hocam, ancak optimize edilmiş LineageOS daha mantıklı olacak uygulamaları kurup yarın sabah okula gitmeden telefonu hazırlamam lazım. Memnun kalmazsam araştırmaya döneceğim tekrar. mburaktekin dedi: Sertifika sorunu. Hallederiz. Device ID.apk | by xda-developers.com for Utilities Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers. androidfilehost.com Buradan bunu indirin, daha sonra "Google service Framework (gsf).” kodunu bu sayfaya girin. Sign in - Google Accounts Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yeni yaptim ama ise yaramadi. Posp ROM gsı. Son düzenleme: 10 Kasım 2021
@mburaktekin katılabilirim hocam, ancak optimize edilmiş LineageOS daha mantıklı olacak uygulamaları kurup yarın sabah okula gitmeden telefonu hazırlamam lazım. Memnun kalmazsam araştırmaya döneceğim tekrar. mburaktekin dedi: Sertifika sorunu. Hallederiz. Device ID.apk | by xda-developers.com for Utilities Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware, and more. Free file hosting for all Android developers. androidfilehost.com Buradan bunu indirin, daha sonra "Google service Framework (gsf).” kodunu bu sayfaya girin. Sign in - Google Accounts Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yeni yaptim ama ise yaramadi. Posp ROM gsı.