SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 9 Mart 2018 #11 SpermMan dedi: Bodrum'da oturuyorum GET komisyonunu ödeyebilirim veya havale yaparım kargolarsınız. Siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef İstanbul dışına göndermeyi düşünmüyorum.
SpermMan dedi: Bodrum'da oturuyorum GET komisyonunu ödeyebilirim veya havale yaparım kargolarsınız. Siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef İstanbul dışına göndermeyi düşünmüyorum.
SpermMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.218 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2018 #12 İbrahim Zdemir dedi: Maalesef İstanbul dışına göndermeyi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... 1 gün bana rezerve ederseniz ben bi sorayım aileme İstanbul'da oturan biri var ise ona aldırabilirdim.
İbrahim Zdemir dedi: Maalesef İstanbul dışına göndermeyi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... 1 gün bana rezerve ederseniz ben bi sorayım aileme İstanbul'da oturan biri var ise ona aldırabilirdim.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 18 Mart 2018 #13 SpermMan dedi: 1 gün bana rezerve ederseniz ben bi sorayım aileme İstanbul'da oturan biri var ise ona aldırabilirdim. Genişletmek için tıkla... Olur.
SpermMan dedi: 1 gün bana rezerve ederseniz ben bi sorayım aileme İstanbul'da oturan biri var ise ona aldırabilirdim. Genişletmek için tıkla... Olur.