GSKILL F4-3000C16S-16GVRB RAM ve GSKILL F4-3000C16S-8GVRB RAM'ler uyumlu mudur?

chernoblyy

Femtopat
Daha fazla  
Anakart
B450M H
İşlemci
R5 5500
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda takılı 2x8 GB RAM vardı biri bugün ihtibari ile yandı.
Bunlardan 2X vardı, ben de 16 GB almak istiyorum ama uyumlu mu uyumsuz mu konusunda kafam karıştı. Aynı markanın aynı frenkanslarda 16 GB olanı var, aşağıda linki bırakacağım yardımcı olursanız sevinirim.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Ddr4 ramlerde MHz ve Cl değeri aynı olduğu takdirde kapasitenin farklı olma durumu sorun çıkartmıyor gibi gözüküyor, eğer hızlarında fark varsa oyun oynarken vs. Mavi ekran verir onun haricinde kendi yaptığım testlerde ve internette gördüğüm örneklerde sorun yaşayan görmedim. Ama bana kalırsa işini şansa bırakma aynı model ram kullanmalısın

Ddr4 ramlerde MHz ve Cl değeri aynı olduğu takdirde kapasitenin farklı olma durumu sorun çıkartmıyor gibi gözüküyor, eğer hızlarında fark varsa oyun oynarken vs. Mavi ekran verir onun haricinde kendi yaptığım testlerde ve internette gördüğüm örneklerde sorun yaşayan görmedim. Ama bana kalırsa işini şansa bırakma aynı model ram kullanmalısın
Çok teşekkür ederim. Peki 1x16 GB ram kullansam 2x8 ile arasında çok fark var mı performans olarak önemli bir şey yapmıyorum zaten sadece oyun oynuyorum.

Çok teşekkür ederim. Peki 1x16 GB ram kullansam 2x8 ile arasında çok fark var mı performans olarak önemli bir şey yapmıyorum zaten sadece oyun oynuyorum.
Evet var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı