GSKILL mi Corsair mi?

PCMatik kardeşim ne hız aşırtması ve ne kartından bahsediyorsun anlamadım. :D

Şu an SSD'ler ve RAM'lerde kötü performans veren bir marka yok, fakat SSD'lerde Corsair SanDisk OCZ ve benzeri markalar öne çıktığı gibi, RAM'lerde de G.skill ve Corsair öne çıkıyor. Bu ikisi arasında küçücük bile fark yok, fakat ben olsam G.skill alırdım. Çünkü RibjawsX soğutucusu Vengeance soğutucusuna göre hem Corsair kadar başarılı, hem de daha küçük bir RAM olduğu için işlemci soğutucuları falan monte ederken sorun yaratmıyor.

Corsair yeni nesil işlemcilere daha uygun ve hız aşırtmayada daha uygun bir kart

Amd Fx 8350 işlemci kullanmayı düşünüyorum. İleride daha fazla RAM ' de alacağım için, Corsair bu konuda beni tatmin eder mi ?

Ek olarak, birkaç sorum daha olacak, lâkin konu kirliliği bakımından böyle basit sorular için yeni konu açmak istemiyorum. Size ulaşabileceğim bir adres var m ?

PCMatik kardeşim ne hız aşırtması ve ne kartından bahsediyorsun anlamadım. :D

Şu an SSD'ler ve RAM'lerde kötü performans veren bir marka yok, fakat SSD'lerde Corsair SanDisk OCZ ve benzeri markalar öne çıktığı gibi, RAM'lerde de G.skill ve Corsair öne çıkıyor. Bu ikisi arasında küçücük bile fark yok, fakat ben olsam G.skill alırdım. Çünkü RibjawsX soğutucusu Vengeance soğutucusuna göre hem Corsair kadar başarılı, hem de daha küçük bir RAM olduğu için işlemci soğutucuları falan monte ederken sorun yaratmıyor.

mevres e kesinlikle katılıyorum zira benim pcde 1ram sloyu kayıp.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı