Şenol Ceyhun Kilopat Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 88 11 Eylül 2018 #11 Travis dedi: Herhangi bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... XMP açınca oyunlarda bir FPS yükselmesi olur mu?
Travis dedi: Herhangi bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... XMP açınca oyunlarda bir FPS yükselmesi olur mu?
xvaze Hectopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 56 11 Eylül 2018 #12 Şenol Ceyhun dedi: XMP açınca oyunlarda bir FPS yükselmesi olur mu? Genişletmek için tıkla... ben kullanıyorum gayet iyi fps değerlerine dikkat etmedim ama güzel bir sıkıntım yok
Şenol Ceyhun dedi: XMP açınca oyunlarda bir FPS yükselmesi olur mu? Genişletmek için tıkla... ben kullanıyorum gayet iyi fps değerlerine dikkat etmedim ama güzel bir sıkıntım yok
Travis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.607 Makaleler 2 Çözümler 7 11 Eylül 2018 #14 Şenol Ceyhun dedi: XMP açınca oyunlarda bir FPS yükselmesi olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet -az da olsa- Yükselecektir. Şu videodan anlayabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şenol Ceyhun dedi: XMP açınca oyunlarda bir FPS yükselmesi olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet -az da olsa- Yükselecektir. Şu videodan anlayabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şenol Ceyhun Kilopat Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 88 11 Eylül 2018 #15 xvaze dedi: ben kullanıyorum gayet iyi fps değerlerine dikkat etmedim ama güzel bir sıkıntım yok Genişletmek için tıkla... Peki hangi XMP profilini kullanmalıyım
xvaze dedi: ben kullanıyorum gayet iyi fps değerlerine dikkat etmedim ama güzel bir sıkıntım yok Genişletmek için tıkla... Peki hangi XMP profilini kullanmalıyım