BlurTM Hectopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 300 Makaleler 5 6 Şubat 2015 #1 Bundan önce Hyperx Savage indirimdeydi alma fırsatım yoktu. Şimdi ise GSKILL RipjawsX indirimde. Sizce fazla para verip Savage mi alayım yoksa RipjawsX mi ? İkisinin arasında çok performans farkı varmıdır ?
Bundan önce Hyperx Savage indirimdeydi alma fırsatım yoktu. Şimdi ise GSKILL RipjawsX indirimde. Sizce fazla para verip Savage mi alayım yoksa RipjawsX mi ? İkisinin arasında çok performans farkı varmıdır ?
CapsOt Hectopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 360 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #2 Arasında hiç fark yok. Hangisini isterseniz onu alabilirsiniz ama ben GSKILL RipjawsX öneririm.
agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #3 GSkill sadece RAM üreten bir marka...
Rogue Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 78 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #4 Arasında fazla fark yok bende RipjawsX alıcam kasayı toplarken.
BlurTM Hectopat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 300 Makaleler 5 6 Şubat 2015 #5 Yorumlar için teşekkürler sipariş veriyorum o zaman.
Rogue Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 78 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #6 Hayırlı olsun simdiden.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 6 Şubat 2015 #7 @Rogue Konuyu nasıl SSD'ye bağladınız bilmiyoruım ama bu SSD giriş seviyesi. Arkadaşı almamasını tavsiye ederim.
@Rogue Konuyu nasıl SSD'ye bağladınız bilmiyoruım ama bu SSD giriş seviyesi. Arkadaşı almamasını tavsiye ederim.
Rogue Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 78 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2015 #8 Pardon işlemci ve anakartını degiştircek arkadas vardı öneriniz nelerdir gibisinden birşey yazmıstı o konu sandım kusura bakmayın .
Pardon işlemci ve anakartını degiştircek arkadas vardı öneriniz nelerdir gibisinden birşey yazmıstı o konu sandım kusura bakmayın .