P
pusat57
Ziyaretçi
Arkadaşlar bu Ram'ler de fark nedir? Sniper'lar daha pahalı.
Ben SNİPER almadım ama pişman olunucak bir durum olduğunuda sanıyorum. Oyunlarda filan fark etmez herhalde. Ama ne tür fark var aradaki fiyat farkına değer mi merak ettim. Bu arada yeni sistemine soğutucu almamışsın işlemci oyunlarda kaç derece oluyor?Benim görebildiğim tek fark soğutucunun şekliBaşka özellikleri varsa bilgili abilerimiz açıklar az sonra.
Ben SNİPER almadım ama pişman olunucak bir durum olduğunuda sanıyorum. Oyunlarda filan fark etmez herhalde. Ama ne tür fark var aradaki fiyat farkına değer mi merak ettim. Bu arada yeni sistemine soğutucu almamışsın işlemci oyunlarda kaç derece oluyor?
COD GHOST'ı filanda oyna oda çok güzeldi. Ben daha BT4 oynayamadım. Assasin creed 4 ve FARYCRY 3 tavsiye ederim güzel oyunlar.Daha oyun test etme imkanım olmadı fakat yarın test edeceğim. Hemde Battlefield 4 ile![]()
Ya her mesajda abi abi yaşın kaç diye sorsam. Ben 18 oldum belki aynıyızdır.Tavsiyeni değerlendirmeye çalışacağım abi.
Ya her mesajda abi abi yaşın kaç diye sorsam. Ben 18 oldum belki aynıyızdır.![]()
Kafana göre ister abi de ister pusat de, bu arada benim gerçek adım halit. 1.5 senedir Forum'da ilk sana söyledim.15 desem![]()
Kafana göre ister abi de ister pusat de, bu arada benim gerçek adım halit. 1.5 senedir Forum'da ilk sana söyledim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.