GSM klonlama gercek mi?

Batman_001

Picopat
GSM klonlama var mı gerçekten, bu aralar çoğu alışveriş sitesinde kayıt olunup kodlara bir şekil erişiliyor, kodlar telefon sahibine gelse de karşı taraf çoktan erişmiş oluyor, bunun açıklaması ne bilen var mı? Çoğu kişi telefon güvenlik açıgı diyor çoğu insan GSM klonlama ile çağrı ve mesaj yönlendirmesi diyor, gerçekten bu işten anlayan var mı veya başına gelen?

Vaktiniz varsa size bir şey danışmak istiyorum yakın zamanda telefonumda yüklü olmayan vk, facebok Tinder, getir, hopi, Paycell, Hepsiburada tarzı uygulamalardan SMS olarak kodlar geldi ilk umursamadım sonra merak edip kod gelen sitelere girdiğimde başka isimler ve e postalar eklenmiş sadece numara benim kodlar bana geldiği halde onlar nasıl giriş sağlıyor SIM kart erişimimi var acaba yoksa telefonamı erişim sallanıyor.

Bana kalsa telefonuna erişim var. Son zamanlar bir program (App, APK) yükledin mi? SMS ile bir link olabilir ya da bir arkadaş sana bir şey attı mı?

Hayır hocam öyle bir şey olmadı dışarıdan hiçbir şey indirmedim olaya baktım aynı olay genel olarak hep Reeder kullanan kişilerin başına gelmiş Şikayetvar'da birçok şikayet var telefonun tamamına erişim olsa her şeyi çalmaz mıydı tüm şifreler bankalardaki paralar dahil bunu çok kısa sürede yapardı hem de neden telefonda yüklü olmayan alışveriş sitelerine girsinki.

Online bankacılık yapılabilmesi için senin şifren bilinmeli.
Eğer birisi senin Google email adresini ve şifreni biliyorsa, o zaman App yüklemesini bu şekilde de yapılabilir. Sadece erişim izinleri bir şekilde değiştirilmiş olmalı.

Senin kullanmadığın sosyal hesaplarını kullanarak başkaları dolandırılabilir.

Dedikleriniz çok mantıklı ama açılan hesaplar numara üzerine açılıp erişiliyor farklı bir e-posta ekli hepsinde anonim hesaplar eklenmiş yani e postaya bir şey gelmiyor sadece nunaram üzerine kod geliyor ben açılan hesaplara şifremi unuttum diyerek gelen kodlar üzerinden girdim ve tek özel bilgim numaram ekli isimler bile farklı çoğu kişinin başına gelmesi şaşırtıcı telefon markasına yazdım yazılım ekibi cihazda sorun olmadığını telefon numarasında sıkıntı olduğunu söylüyor her ihtimale karşı numaranızı değişin diyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı