GSM operatörü önerisi

Kadir24385

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm gençler. Hattım bitmek üzere ve yeni hatta geçeceğim fakat hangisine geçmeliyim bilmiyorum. En çok yakındığım konu okul veya dolmuştayken internetimin çok az çekmesi, okulum biraz boş bir yerde fakat arkadaşlarımın böyle bir problemi yok. Bu yüzden her yerde yüksek çeken 10GB bir paket almak istiyorum. Çok pahalı olmasın mümkünse. Şu anki operatörüm Türk Telekom. Önerilerinizi bekliyorum.

Selamünaleyküm gençler. Hattım bitmek üzere ve yeni hatta geçeceğim fakat hangisine geçmeliyim bilmiyorum. En çok yakındığım konu okul veya dolmuştayken internetimin çok az çekmesi, okulum biraz boş bir yerde fakat arkadaşlarımın böyle bir problemi yok. Bu yüzden her yerde yüksek çeken 10GB bir paket almak istiyorum. Çok pahalı olmasın mümkünse. Şu anki operatörüm Türk Telekom. Önerilerinizi bekliyorum.
Aleykümselam bu konuda sana vodafone öneririm veya turkcell aslına bakarsanız ikisininde pek fiyatına değer olduğunu söyleyemem ama en azından çoğu yerde ikiside çeker.

Sizin önerdiğiniz nedir peki?
Dürüst olmam gerekirse vodafone bana daha iyi geliyor. fakat turkcell'in çektiği yerde bazen vodafone çekiyor vodafone'un çektiği yerde turkcell çekebiliyor bu yüzden en iyisi bu siteye bakın vodafone'un nerelerde baz istasyonu var ne kadar kaliteli ona göre vodafone alın.

Hocam şuan kullandığınız operatör hangisi bilmiyorum ama TÜRKCELL'in kampanyalı paketi "20GB 1000DK + 250SMS = 310TL" VODAFONE'in kampanyalı paketi 10GB 1000DK + 250SMS = 259TL" olarak paketleri mevcut. Ama mesela şehrimdeki vodafone bayisine özel kampanyalı tarife yapmışlar "20GB 1000DK + 250SMS = 270TL" idi sanırım. Yani şehrinizdeki bayileri gezip daha uygun fiyata tarife bile bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı