A A. Velestine Decapat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 366 Çözümler 1 27 Mayıs 2020 #1 Cloud 2 kulaklığım bozulduktan sonra Corsair HS70 sipariş etmiştim fakat denediğim gibi kutusuna koyup iade talebinde bulundum. Cloud 2'den sonra bu 3 kulaklık arasında kaldım, yardımcı olursanız sevinirim. (CS:GO yüksel elo oyuncusuyum)
Cloud 2 kulaklığım bozulduktan sonra Corsair HS70 sipariş etmiştim fakat denediğim gibi kutusuna koyup iade talebinde bulundum. Cloud 2'den sonra bu 3 kulaklık arasında kaldım, yardımcı olursanız sevinirim. (CS:GO yüksel elo oyuncusuyum)
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 27 Mayıs 2020 #2 Arctis bence bunlar rakip olamaz ama diğerleri için şunu al diyemem.
A A. Velestine Decapat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 366 Çözümler 1 27 Mayıs 2020 #3 Sylveon dedi: Arctis bence bunlar rakip olamaz ama diğerleri için şunu al diyemem. Genişletmek için tıkla... Tam anlamadım hocam, Arctis'in diğer 2 kulaklığa rakip olamayacağını mı söylüyorsunuz?
Sylveon dedi: Arctis bence bunlar rakip olamaz ama diğerleri için şunu al diyemem. Genişletmek için tıkla... Tam anlamadım hocam, Arctis'in diğer 2 kulaklığa rakip olamayacağını mı söylüyorsunuz?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 27 Mayıs 2020 #4 Evet. Arctis genel olarak zayıf bulunuyor ses konusunda.
A A. Velestine Decapat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 366 Çözümler 1 27 Mayıs 2020 #5 Sylveon dedi: Evet. Arctis genel olarak zayıf bulunuyor ses konusunda. Genişletmek için tıkla... O zaman eliyorum Arctis 5'i. İkisi arasında bir karşılaştırma pek bulamadım internette de. Çok kararsızım.
Sylveon dedi: Evet. Arctis genel olarak zayıf bulunuyor ses konusunda. Genişletmek için tıkla... O zaman eliyorum Arctis 5'i. İkisi arasında bir karşılaştırma pek bulamadım internette de. Çok kararsızım.
S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 27 Mayıs 2020 #6 Gsp 350.
A A. Velestine Decapat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 366 Çözümler 1 29 Mayıs 2020 #7 Başka kulaklık önerileri de verebilirseniz süper olur. @Mevlüt Çetinkaya Siz memnun musunuz kulaklığın ses kalitesinden mikrofonu dışında?
Başka kulaklık önerileri de verebilirseniz süper olur. @Mevlüt Çetinkaya Siz memnun musunuz kulaklığın ses kalitesinden mikrofonu dışında?