Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 13 Nisan 2022 #1 GSpace Discover diye bir şey inmiş Denetim Masası'ndan sildim gene geldi sağ altta simge olarak. İşlemlerden kapattım kendisi gene açıldı kendı kendıne. Nasıl sileceğim ben bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2022
GSpace Discover diye bir şey inmiş Denetim Masası'ndan sildim gene geldi sağ altta simge olarak. İşlemlerden kapattım kendisi gene açıldı kendı kendıne. Nasıl sileceğim ben bunu?
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #2 Hocam antivirüs yükleyip silin. Artı 0 Eksi
KS KS Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 13 Nisan 2022 #3 Vorfell dedi: Hocam antivirüs yükleyip silin. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullanıyorum nası silicem hocam? Artı 0 Eksi
Vorfell dedi: Hocam antivirüs yükleyip silin. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullanıyorum nası silicem hocam?
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #4 Lamine Yamal dedi: Kaspersky kullanıyorum nası silicem hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam tarama kısmına gelin. Sonra seçili tarama ile o dosyayı seçip taratın. Büyük ihtimal virüs der ve siler. Bulmaz ise tam tarama yapıp deneyin. Artı 0 Eksi
Lamine Yamal dedi: Kaspersky kullanıyorum nası silicem hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam tarama kısmına gelin. Sonra seçili tarama ile o dosyayı seçip taratın. Büyük ihtimal virüs der ve siler. Bulmaz ise tam tarama yapıp deneyin.
B Blondeş Centipat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #5 Lamine Yamal dedi: Kaspersky kullanıyorum nası silicem hocam? Genişletmek için tıkla... tarama yap kankam çoğu program zaten bulur ve siler Artı 0 Eksi
Lamine Yamal dedi: Kaspersky kullanıyorum nası silicem hocam? Genişletmek için tıkla... tarama yap kankam çoğu program zaten bulur ve siler
KS KS Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 13 Nisan 2022 #6 Vorfell dedi: Hocam tarama kısmına gelin. Sonra seçili tarama ile o dosyayı seçip taratın. Büyük ihtimal virüs der ve siler. Bulmaz ise tam tarama yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam denetim masasından silmiştim seçili taramada yok bulamıyorum. Artı 0 Eksi
Vorfell dedi: Hocam tarama kısmına gelin. Sonra seçili tarama ile o dosyayı seçip taratın. Büyük ihtimal virüs der ve siler. Bulmaz ise tam tarama yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam denetim masasından silmiştim seçili taramada yok bulamıyorum.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #7 Lamine Yamal dedi: Hocam denetim masasından silmiştim seçili taramada yok bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarda sadece görseli mi var? Artı 0 Eksi
Lamine Yamal dedi: Hocam denetim masasından silmiştim seçili taramada yok bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarda sadece görseli mi var?
KS KS Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 13 Nisan 2022 #8 Vorfell dedi: Hocam bilgisayarda sadece görseli mi var? Genişletmek için tıkla... burda gözüküyor. Simgelerin orda. Vorfell dedi: Hocam bilgisayarda sadece görseli mi var? Genişletmek için tıkla... Hocam işlemlerden sonlandırıyorum geri geliyor sinir oldum. Dosya Ekleri 1649864770422.png 2,3 KB · Görüntüleme: 64 Artı 0 Eksi
Vorfell dedi: Hocam bilgisayarda sadece görseli mi var? Genişletmek için tıkla... burda gözüküyor. Simgelerin orda. Vorfell dedi: Hocam bilgisayarda sadece görseli mi var? Genişletmek için tıkla... Hocam işlemlerden sonlandırıyorum geri geliyor sinir oldum.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #9 Hocam Malwabytes yükleyip taratın. Kaspersky ilede tam tarama yapın. Hocam yakın zamanda korsan olarak yüklediğiniz veya açtığınız bir şey var mı? Artı 0 Eksi
Hocam Malwabytes yükleyip taratın. Kaspersky ilede tam tarama yapın. Hocam yakın zamanda korsan olarak yüklediğiniz veya açtığınız bir şey var mı?
KS KS Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 13 Nisan 2022 #10 Vorfell dedi: Hocam malwabytes yükleyip taratın. Kaspersky ile de tam tarama yapın. Hocam yakın zamanda korsan olarak yüklediğiniz veya açtığınız bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Sağlamindirden granny indirmeye çalıştım Artı 0 Eksi
Vorfell dedi: Hocam malwabytes yükleyip taratın. Kaspersky ile de tam tarama yapın. Hocam yakın zamanda korsan olarak yüklediğiniz veya açtığınız bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Sağlamindirden granny indirmeye çalıştım