sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 1 Şubat 2022 #1 Genel Sağlık Sigortası diye liseden mezun olduktan sonra sürekli aylık olarak yansımıs ve bende yeni gördüm. Şu an öğrenciyim eylülde üniversite başladı ve o zaman işe girdim. benim bunu sildirme gibi bir fırsatım var mı ?
Genel Sağlık Sigortası diye liseden mezun olduktan sonra sürekli aylık olarak yansımıs ve bende yeni gördüm. Şu an öğrenciyim eylülde üniversite başladı ve o zaman işe girdim. benim bunu sildirme gibi bir fırsatım var mı ?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.609 Makaleler 21 Çözümler 97 1 Şubat 2022 #2 SGK'ya gitmek en doğrusu.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 1 Şubat 2022 #3 Sigorta yoksa ve GSS borcu çıktıysa gelir testi yaptırman gerekiyor. Başka türlü silinmiyor diye biliyorum.
Sigorta yoksa ve GSS borcu çıktıysa gelir testi yaptırman gerekiyor. Başka türlü silinmiyor diye biliyorum.