Woonzy Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 23 Aralık 2023 #1 Merhaba. Bugün GSStore mağazasına gidip atkı satın aldım, arkasında isim yazdığını sonradan fark ettim. Arkasında sevmediğim futbolcu ismi yazıyor, bunu değiştirmeye götürsem başka bir isimle değişirler mi?
Merhaba. Bugün GSStore mağazasına gidip atkı satın aldım, arkasında isim yazdığını sonradan fark ettim. Arkasında sevmediğim futbolcu ismi yazıyor, bunu değiştirmeye götürsem başka bir isimle değişirler mi?
3re3n Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 779 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #2 Değişirler büyük ihtimalle faturasıyla falan götürürseniz. Sevmediğiniz futbolcu kimmiş merak ettim . İade Koşulları - GSStore ya da iade edip istediğiniz futbolcunun atkısını alabilirsiniz.
Değişirler büyük ihtimalle faturasıyla falan götürürseniz. Sevmediğiniz futbolcu kimmiş merak ettim . İade Koşulları - GSStore ya da iade edip istediğiniz futbolcunun atkısını alabilirsiniz.
Woonzy Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 23 Aralık 2023 #3 3re3n dedi: Değişirler büyük ihtimalle faturasıyla falan götürürseniz. Sevmediğiniz futbolcu kimmiş merak ettim . Genişletmek için tıkla... Teteyi sevmiyorum İcardi veya Kaan Ayhan ile değiştiricem
3re3n dedi: Değişirler büyük ihtimalle faturasıyla falan götürürseniz. Sevmediğiniz futbolcu kimmiş merak ettim . Genişletmek için tıkla... Teteyi sevmiyorum İcardi veya Kaan Ayhan ile değiştiricem
3re3n Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 779 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #4 Woonzy dedi: Teteyi sevmiyorum icardi veya Kaan ayhan ile değiştireceğim Genişletmek için tıkla... Bu arada değişim yapılmıyormuş ürünlerde. Ürünü iade edip istediğinizi alabilmeye çalışın bence. Dosya Ekleri değişim.png 10,3 KB · Görüntüleme: 29
Woonzy dedi: Teteyi sevmiyorum icardi veya Kaan ayhan ile değiştireceğim Genişletmek için tıkla... Bu arada değişim yapılmıyormuş ürünlerde. Ürünü iade edip istediğinizi alabilmeye çalışın bence.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 23 Aralık 2023 #5 @Woonzy, İlerde değerlenir o isim. Merak etme sen Değiim yapılmaz. 14 gün geçmediyse iade yaparsınız.
@Woonzy, İlerde değerlenir o isim. Merak etme sen Değiim yapılmaz. 14 gün geçmediyse iade yaparsınız.
Woonzy Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 24 Aralık 2023 #6 389072 dedi: @Woonzy, İlerde değerlenir o isim. Merak etme sen Değiim yapılmaz. 14 gün geçmediyse iade yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Değerli isim zaten ama adım Kaan olduğu için Kaan Ayhan sadece Kaan olarak gözüküyor ve özel yapım gibi durur
389072 dedi: @Woonzy, İlerde değerlenir o isim. Merak etme sen Değiim yapılmaz. 14 gün geçmediyse iade yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Değerli isim zaten ama adım Kaan olduğu için Kaan Ayhan sadece Kaan olarak gözüküyor ve özel yapım gibi durur