GSX-R125 Alınır mı?

Konfor açısından scooter daha iyi. Sakin kullanırsanız sorun olmaz zaten. Tabii danışabilirsiniz.
Babam şu anda yanımızda değil. Annem yanımda. Ehliyet almak içinde sanırım noterden belge almak gerekiyormuş. Bu belgeyi annem tek alabilir mi? Ayrıca ehliyet, kurs filan masrafları totalde kaç bin TL tutar? Ehliyeti almak için gereken tüm masraflar yani.

Ehliyet için noterden belge gerekmiyor bildiğim kadarıyla. Eğer 18 yaşından küçüksen ve aracın senin üzerine olmasını istiyorsan ruhsat çıkartmaya hem anne hem babanla gitmen gerekiyor. Ehliyet, kurs ve ekstra giderler hemen hemen 16-17 bin lirayı bulur şehre bağlı olarak.

Aracı annemin üzerine yapmakta niyetim var. 18 yaşından sonra da kendi üzerime alır, satarım ve yükseltirim diye düşünüyorum. Tekirdağ'da yaşıyorum evet baktığımda 16-17 bin lirayı buluyormuş. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Hocam 16 yaşındasınız, kanınız deli gibi kaynıyor dikkatli süreceğinizden yine de emin olun okula geç kalmak hastanede yatıp heyet raporu ile 1 ay gitmemekten çok daha iyidir.

125CC olarak racing mi istiyorsunuz yoksa güzel göründüğü için mi listenize eklediniz? Racing almanızı 125CC de önermem çünkü racing denilen motor esasında hız yapmak için kullanılan bir motor tipidir 125CC ile maksimum 140 görürsünüz. (yine de otobanda bile deneyecekseniz 2 kere düşünün). İlk motorunuz olacak sanırım sizin için önemli olan görünüş mü, donanım mı yoksa konfor mu? İlk motorda racing kullanmak başta zor gelecektir bunun bilincinde olun. Naked touring tipi yine göze hoş gözüken motorlardır (bu bütçede benekli 125S, Pulsar NS125 gibi modeller örnek verilebilir) ve ilk motor olarak daha mantıklı olabilir. Scooter ise tamamen konfor denebilir 1 saatte öğrenir 2.saatte tam şekilde kullanırsınız ve aşırı rahattır (bu bütçede eğer arttırırsanız PCX'ya da 2.el PCX, arttıramam derseniz Honda Dio mükemmel tercihlerdir.)

GSX-R125 seçmemin temel sebebi çok güzel görünüyor olması. Naked motorlara bir türlü ısınanıyorum. Konfor olarak racing tip motor evet, uzun sürüşte bel ağrıtabilir ama benim günde süreceğim süre maksimum 3 yada 4 saattir. Oda aralıklı olarak. Bana çok fazla önerildi Pulsar. Ama bence gsxr'ın görüntüsü çok daha hoş. Evet haklısınız maksimum 140 görüyor oda zorlayınca. İleride değiştireceğim için çokda sıkıntı değil. Şu anda 11. Sınıfa geçtim zaten. Nerden baksanız maksimum 2 yıl kullanacağım. Üniversiteye gidince daha kaliteli, yüksek CC'li bir motor alacağım. Ayrıca motor almamın önündeki en büyük engel babam. Hiçbir türlü izin vermiyor. Bu konuda da öneriniz var mıdır? Motoru aldıktan sonra bir şey diyeceğini sanmıyorum çünkü kendi paramla alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…