N niyazi gümüş Decapat Katılım 12 Temmuz 2018 Mesajlar 9 27 Temmuz 2018 #1 Arkadaslar PG 248Q monitörüm var ekran kart driverı güncel. GSYNC açık olmasına rağmen bazı oyunlarda 144+ FPS alıyorum. Normalde GSYNC FPS'i monitörün Hz değerini aştığında Hz değerine sabitler bende neden olmuyor? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2018
Arkadaslar PG 248Q monitörüm var ekran kart driverı güncel. GSYNC açık olmasına rağmen bazı oyunlarda 144+ FPS alıyorum. Normalde GSYNC FPS'i monitörün Hz değerini aştığında Hz değerine sabitler bende neden olmuyor?
Fırat Yapıcı Megapat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 946 Çözümler 1 Yer Fethiye/Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 27 Temmuz 2018 #2 Oyunun ayarlarından ayarladınız mı? Artı 0 Eksi
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2018 #3 Ekran kartının driver'inde böyle bir ayar var. Ekran kartım nVIDIA olmadığı için ss atamıyorum. Biraz araştırırsanız görebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ekran kartının driver'inde böyle bir ayar var. Ekran kartım nVIDIA olmadığı için ss atamıyorum. Biraz araştırırsanız görebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et