GSYNC Oyun İçi Ayarları Nasıl Olmalı?

@Takeshi Kovacs bu monitörün yenileme hızına göre değişen bir durum. 60Hz monitörde gecikme çok fazla iken 240Hz monitörde çok çok az. Bunun nedeni V-Sync'e daha az gereksinim duyuluyor olması. Yani yüksek Hz bir monitörde V-Sync düşük gecikme ile çalışabiliyor olduğu için açmakta sakınca olmadığı gibi, G-Sync varken çok bir işlevi de olmuyor. Yırtılmaya karşı garanti çözüm olarak G-Sync ''sınırları'' dışına çıktığı durumlar için V-Sync yüksek yenileme hızı olan monitörlerde açılabilir belki. Bu sınırlar konusunda güncel bir şey bulamadım. Eskiden 144Hz gibi değerler belirtilmiş ancak günümüzde 240Hz, G-Sync monitörler de var. Elinde böyle bir monitör olan arkadaşlar varsa G-Sync'in çalışmadığı durumlar varsa belirtebilir.

Nvidia denetim masasında G-Sync'i ve 3D ayarları altından V-Sync'i açmanız yeterli. Sonra ya oyun içinde ya da üçüncü parti bir yazılım kullanarak FPS'inizin üst limitini 162 olarak ayarlayın. Dediğim gibi bu işlem, input lagı ve yırtılma vb. gibi şeyleri en aza düşürüyor. Daha detaylı ve fotoğraflı İngilizce anlatım - BlurBusters
Monitör testinde ( 3 tane ufonun geçtiği test) stuttering uyarısı veriyor. GSYNC ile tam uyumlu çalışmıyor herhalde site.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı