OsmaN26 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #1 i5-3470 8 GB RAM Ekran kartı almayı düşünüyorum. GT 1030 2 GB alınır mı, ortalama oyunlarda ( CS:GO, Valorant) vs kaç FPS alırım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2021
i5-3470 8 GB RAM Ekran kartı almayı düşünüyorum. GT 1030 2 GB alınır mı, ortalama oyunlarda ( CS:GO, Valorant) vs kaç FPS alırım?
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 22 Ekim 2021 #2 700 TL üstü vermem ben sahsen o karta çoğu oyunu oynatır.
H Heberiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 1.831 Makaleler 3 Çözümler 3 22 Ekim 2021 #3 Çözünürlük ve bütçe nedir?
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 22 Ekim 2021 #4 Fiyatı iyi ise alınır. OsmaN26 dedi: Ortalama oyunlarda ( CS:GO, Valorant) vs kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fiyatı iyi ise alınır. OsmaN26 dedi: Ortalama oyunlarda ( CS:GO, Valorant) vs kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Reviaceses Decapat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #5 CS:GO - valo sorun yaşamassın tahminimce 144 hz monitorde bile güzel performans verir
OsmaN26 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #6 Nan0TecH dedi: 700 TL üstü vermem ben sahsen o karta çoğu oyunu oynatır. Genişletmek için tıkla... 1k 2. el belki bulunur idarelik düşünüyorum
Nan0TecH dedi: 700 TL üstü vermem ben sahsen o karta çoğu oyunu oynatır. Genişletmek için tıkla... 1k 2. el belki bulunur idarelik düşünüyorum
Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.126 Makaleler 2 Çözümler 8 22 Ekim 2021 #7 OsmaN26 dedi: i5-3470 8 GB RAM Ekran kartı almayı düşünüyorum. GT 1030 2 GB alınır mı, ortalama oyunlarda ( CS:GO, Valorant) vs kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Alınmaz HD 7850 veya GTX 660 ti al bence
OsmaN26 dedi: i5-3470 8 GB RAM Ekran kartı almayı düşünüyorum. GT 1030 2 GB alınır mı, ortalama oyunlarda ( CS:GO, Valorant) vs kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Alınmaz HD 7850 veya GTX 660 ti al bence
OsmaN26 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #8 Heberiu dedi: Çözünürlük ve bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 1920x1080 çözünürlük bütçe idarelik olsun diye 1.5k. c1unky dedi: Fiyatı iyi ise alınır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoları izledim fakat oyunu oynarken arkada DC gibi uygulama açık olunca ne kadar fark olur acaba?
Heberiu dedi: Çözünürlük ve bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 1920x1080 çözünürlük bütçe idarelik olsun diye 1.5k. c1unky dedi: Fiyatı iyi ise alınır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoları izledim fakat oyunu oynarken arkada DC gibi uygulama açık olunca ne kadar fark olur acaba?