Eski ekran kartım Sapphire AMD HD 7850YDI yandı onun yerine bunu almayı planlıyorum sizce iyi mi? Genelde GTA 5 Valorant CS:GO falan oynuyorum yeterli mi?
MSI RX 550 4GT LP OC 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sapphire RX 560 Pulse 11267-18-20G 128 Bit GDDR4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sıfır alıncaksa RX550 alın gerek yok 1030'a o kadar para vermeye. Ben yine de önermiyprum o paraya RX550'nin de sıfırını. Ben yerinde olsam, dorumdan 2. el ilanlarını kovalarım.
Eski ekran kartım Sapphire AMD HD 7850YDI yandı onun yerine bunu almayı planlıyorum sizce iyi mi? Genelde GTA 5 Valorant CS:GO falan oynuyorum yeterli mi?
GDDR5 GT 1030 ile GTA V, CSGO ve Valorant'ı çok rahat oynarsın, ama 2. el almanı tavsiye ederim. Alırken dikkat et sakın ddr4 versiyonunu alma, GDDR5 olmasına dikakt et.
Ne kafa ile söylüyorsun bunu? GT 1030'u GT 630 olarak anladın galiba.
GTA 5'i düşük ayarlarda 70-90 FPS açabiliyor. Zaten diğer oyunlar e-spor oyunu onları zaten açar.
Ama yine de 800 liraya o kartı almak mantıklı değil.