GT 1030 almak mantıklı mı?

Bu ekran kartının soğutmasında bir sıkıntı olmaz değil mi? Fan olmadığı için yoksa fanlı bir model mi almalıyım.
Bunu alma sakın. Aldığım yeri aşağıya bıraktım. Hiç sıkıntısı çıkmadı en zorladığım oyunlarda bile 70'e falan çıkmıştır.

GT 1030 fazla ısınan bir model değil zaten, sorun yaşamazsınız.

Kankam GT 1030 için son çıkan driverin linkini verir misin sana zahmet ben bulamadım.
Ülkenin durumunu daha güzel anlatan bir cümle daha olamaz.
Bunu alma sakın. Aldığım yeri aşağıya bıraktım. Hiç sıkıntısı çıkmadı en zorladığım oyunlarda bile 70'e falan çıkmıştır.

Kankam GT 1030 için son çıkan driverin linkini verir misin sana zahmet ben bulamadım.

Arama motoruna "NVIDIA Experience" yaz. O uygulamayı indir. O uygulamadan en güncel driver sorgulayıp indirirsin. Ekran kartını otomatik tanıyıp en güncel sürümü verecek sana.
Ayrıca oyunlar için otomatik optimizasyon yapıp en iyi değerlere ayarlıyor performans için.

Sürücüleri Yükle | NVIDIA gir, aşağıdaki görseldekinin aynısı olacak sadece sistem kısmı ne kullanıyorsan onu seçeceksin. Sonra aramaya başla de indirecektir.

1632488993828.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı