Bunu alma sakın. Aldığım yeri aşağıya bıraktım. Hiç sıkıntısı çıkmadı en zorladığım oyunlarda bile 70'e falan çıkmıştır.Bu ekran kartının soğutmasında bir sıkıntı olmaz değil mi? Fan olmadığı için yoksa fanlı bir model mi almalıyım.
Ülkemizde artık pahalı diye bir kavram yok arkadaşlar. Bugün aldığınız her şeyden karınız var. Bir hafta bile erteleseniz fiyatı artabiliyor. O yüzden paran varsa bugün alacaksın.
Bu ekran kartının soğutmasında bir sıkıntı olmaz değil mi? Fan olmadığı için yoksa fanlı bir model mi almalıyım.
GT 1030 fazla ısınan bir model değil zaten, sorun yaşamazsınız.
Ülkenin durumunu daha güzel anlatan bir cümle daha olamaz.
Kankam GT 1030 için son çıkan driverin linkini verir misin sana zahmet ben bulamadım.Bunu alma sakın. Aldığım yeri aşağıya bıraktım. Hiç sıkıntısı çıkmadı en zorladığım oyunlarda bile 70'e falan çıkmıştır.
![]()
ASUS Phoenix Gt1030 Oc 2gb 64bit Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ASUS Phoenix Gt1030 Oc 2gb 64bit Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kankam GT 1030 için son çıkan driverin linkini verir misin sana zahmet ben bulamadım.
Sürücüleri Yükle | NVIDIA gir, aşağıdaki görseldekinin aynısı olacak sadece sistem kısmı ne kullanıyorsan onu seçeceksin. Sonra aramaya başla de indirecektir.
Eki Görüntüle 1172481
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.