GT 1030 almak mantıklı mı?

Ülkemizde artık pahalı diye bir kavram yok arkadaşlar. Bugün aldığınız her şeyden karınız var. Bir hafta bile erteleseniz fiyatı artabiliyor. O yüzden paran varsa bugün alacaksın.

Bu ekran kartının soğutmasında bir sıkıntı olmaz değil mi? Fan olmadığı için yoksa fanlı bir model mi almalıyım.
Bunu alma sakın. Aldığım yeri aşağıya bıraktım. Hiç sıkıntısı çıkmadı en zorladığım oyunlarda bile 70'e falan çıkmıştır.

Ülkemizde artık pahalı diye bir kavram yok arkadaşlar. Bugün aldığınız her şeyden karınız var. Bir hafta bile erteleseniz fiyatı artabiliyor. O yüzden paran varsa bugün alacaksın.

Ülkenin durumunu daha güzel anlatan bir cümle daha olamaz.

GT 1030 fazla ısınan bir model değil zaten, sorun yaşamazsınız.

Kankam GT 1030 için son çıkan driverin linkini verir misin sana zahmet ben bulamadım.
Ülkenin durumunu daha güzel anlatan bir cümle daha olamaz.
Kankam GT 1030 için son çıkan driverin linkini verir misin sana zahmet ben bulamadım.

Arama motoruna "NVIDIA Experience" yaz. O uygulamayı indir. O uygulamadan en güncel driver sorgulayıp indirirsin. Ekran kartını otomatik tanıyıp en güncel sürümü verecek sana.
Ayrıca oyunlar için otomatik optimizasyon yapıp en iyi değerlere ayarlıyor performans için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…