GT 1030 CS:GO Performansı Nasıldır?

patates pc

Decapat
Arkadaşlar bende böyle bir PC var. Ekran kartım AMD Radeon HD 8350. CS:GP 10-20 FPS alıyorum. Bu ekran kartını GT1030 alsam CS:GO kasmadan açar mı, sadece CS:GO.
Adsız.png

İşlemciniz, GT1030 için darboğaz yapacaktır. İşlemci yükseltme imkanınız var ise, i5 3470 veya 3570 almanızı öneririm. Eğer imkan yok ise, ekran kartı olarak R7 250 öneririm. Artan para ile de 4GB daha bellek ekleyebilirsiniz.

1030 yerine 750ti daha mantıklı olacaktır oyun tarafında. FPS değerleriniz biraz araştırdım 50-100 arası değişken bir FPS değeri alırsınız buda çok tatmin edici olmayacaktır. Kısmen bir darboğaz olucak bunun içinde işlemciyi bir tık yukarı cekmeniz ve RAM takviyesi lazım gibi duruyor.

Kartıda US $56.8 |Tahmini Teslimat Zamanı alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende böyle bir PC var. Ekran kartım AMD Radeon HD 8350. CS:GP 10-20 FPS alıyorum. Bu ekran kartını GT1030 alsam CS:GO kasmadan açar mı, sadece CS:GO.Eki Görüntüle 361984

Önce senin sorunu yanıtlayayım. İşlemcin oldukça eski. Bu işlemciye GT1030 alırsan darboğaz yapar ve FPS yüksek olsa da ya oyunda donmalar yaşarsın ya da buna benzer sorunlara sebebiyet verir. Yani işlemcinin de değişmesi gerekiyor. Ayrıca 4GB RAM miktarı da oldukça az. Artık günümüz şartlarında minimum 8GB RAM önerilmektedir rahat bir oyun deneyimi için.

Sorunun cevabı: GT1030 alırsan CS:GO da kasmadan açmayacak aksine çok daha fazla kasacaktır.

UserBenchmark: AMD Radeon HD 8370D vs Nvidia GT 1030
5'e 6'ya katlıyor test sonuçlarında. Sizin model yoktu, bir üst modeli aldım. Ona rağmen

Bu arkadaş da sadece test sonuçlarını göstermiş ama darboğazı hesaba katmamış. İşlemcinizin hatta komple paket değişimi yapmanızın zamanı gelmiş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı